Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9541
De la 07 Ianuarie 2003
120689607
Pentru a-şi ţine ascunse nelegiuirile

Impostorii din SNPF vor să oprească Jurnalul de la dezvăluiri

  • Ioan Rotundu
  • 6 May 2021, 11:46
Pentru că i-am călcat pe bătătură, cum se spune în popor atunci când faci public nelegiuirile comise de către o persoană, liderii de sindicat Florin Zlate şi Dan Radu din cadrul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor de Frontieră – Filiala Inspectoratului Teritorial de Frontieră Iaşi, au acţionat în judecată publicaţia noastră cerând judecătorilor să ne interzică dreptul de a mai publica aspecte negative legate de activitatea lor profesională şi sindicală.
Florin Zlate din cadrul ITPF – Serviciul Teritorial Iaşi şi cu Dan Radu din cadrul Serviciului Teritorial Botoşani s-au judecat cu noi în dosarul nr.2185/193/2021 la Judecătoria Botoşani, unde, prin sentinţa civilă nr. 854/23 martie 2021 li s-a respins acţiunea prin care au solicitat emiterea unei ordonanţe preşedinţiale pentru a ni se interzice publicarea de noi aspecte din activitatea lor.
Sentinţa a rămas definitivă şi în urma apelului declarat la Tribunalul Botoşani. Nemulţumiţi de această soluţie, cei doi au deschis un dosar similar la Judecătoria Iaşi, respectiv nr. 6030/245/2021. Au pierdut şi acest proces.
Văzând că noi continuăm seria dezvăluirilor despre activităţile lor abuzive şi ilegale, unele dintre ele suspecte de a fi tratate ca infracţiuni penale, aceşti doi lideri de sindicat au solicitat ajutorul lui Adrian Diugu (foto), liderul naţional al SNPF Bucureşti.
Acesta ne-a chemat în judecată la Tribunalul Botoşani, dosar nr. 1377/40/2021 şi a solicitat – ce credeţi? – emiterea unei ordonanţe preşedinţiale prin care să fim opriţi de a mai publica ceva legat de activitatea acestor impostori camuflaţi în uniforma de poliţist de frontieră a statului.
Cine este acest Adrian Diugu, cocoţat preşedinte al SNPF Bucureşti? Este un personaj controversat, cu un parcurs profesional de agent de poliţie de frontieră destul de dubios, lipsit de scrupule şi plin de abuzuri şi ilegalităţi.
În articolul intitulat „SNPF- protectorul contrabandiştilor și a celor din crima transfrontalieră! (VI)”, postat la 21 februarie a.c., despre acest Adrian Diugu stă scris: „Ziceam că poliţiştii din întreaga ţară au semnat o plângere penală pe numele acestui individ şi pe data de 08.02.2021 au înregistrat-o la Parchetul de pe lângă judecătoria sectorului 5 Bucureşti! La 11.02.2021 Prim Procuror al Parchetului de pe lângă judecătoria sec.5 Bucureşti semnează ordonanţa de începerea urmăriri penale în dosarul penal cu Nr. 188/P/20121, pe numele lui Diugu Adrian în baza art. 244, al.1 şi 2 CP; art.256 CP; art.242 CP; art.322 CP; art.323 CP; art.318 CP; art.302 CP!
Dosarul respectiv este redirecţionat către IGPR - Direcţia control intern. Probabil,pentru a i se calcula prejudiciu!”

Tot despre Adrian Diugu s-a mai scris şi în articolul intitulat „SNPF - protectorul contrabandiştilor şi a celor din crima transfrontalieră (V)” şi postat în 16 februarie a.c.
Iată un fragment din acel articol: „La acea vreme prin vama Sculeni îşi rodea nădragii un neica numit Adrian Diugu, un agent cu foarte putină carte, evident şi foarte putină minte, pentru că la un moment dat ,şeful lui de la ITPF Iaşi ,Gheorghe Pandelea, l-a prins cu banii luaţi mită de la trecători direct sub tastatura calculatorului!
Cei de la DGA au pornit un dosar pe sper data! De ruşine, sau poate că nu mai avea un loc de muncă ,Diugu îşi caută un locuşor prin Bucureşti şi se oploşeşte în sindicatul lui Surugiu!
Iulian Surugiu ii dă o bucată de pâine, ba chiar mai mult, îl ajută să îşi angajeze şi amanta la poştă, care ulterior i-a devenit soţie! Şi aşa cum e specific pe la români, cel pe care nu îl laşi să moară, mai târziu nu te lasă să trăieşti - aşa a fost şi în cazul lui Surugiu- Diugu!”BI

Am dat doar două exemple ce l-au determinat pe Adrian Diugu să ne cheme în judecată şi să ceară judecătorilor să ne interzică să mai scriem despre el şi impostorii cu care s-a înconjurat precum Florin Zlate şi Dan Radu
Aceştia trei cunosc faptul că noi investigăm cazuri de contrabandă cu ţigări şi de crimă transfrontalieră organizată în care numele lor apare în condiţii nu tocmai onorabile. În disperarea de a se pune la adăpost de viitoarele noastre dezvăluiri, încearcă să-şi găsească protecţie la judecători. N-au găsit-o Zlate şi Radu, n-o va găsi nici Adrian Diugu!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cele trei feţe malefice ale lui Ionică Nechifor
Ioan Rotundu
Bancul săptămânii: Lăcomia strică angajarea
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Horoscopul săptămânii 3 – 9 mai 2021
Ping-pong cu dosarul penal al deputatului liberal Costel Şoptică
Ioan Rotundu
Nova Apaserv acoperă splendida hoţie a familiei poliţistului Vaipan
Ioan Rotundu
Liderii SANPF contraatacă, făcând de râs uniforma ce-o poartă
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă