Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9537
De la 07 Ianuarie 2003
122869604

Petru Bogatu: Climategate şi conspiraţia mondială

  • 22 January 2010, 23:00
A fost demascat un caz deosebit de grav de înşelăciune la scară globală. Un grup internaţional de experţi din cadrul ONU care cercetează fenomenele schimbării climei a recunoscut că, prognoza lor, potrivit căreia gheţarii din Himalaya s-ar putea topi în 2035, este eronată.
Mitul încălzirii globale
Publicaţia britanic㠄The Sunday Times" a inserat recent un articol care face praf concluziile din 2007 ale climatologilor despre viteza topirii gheţarilor din Himalaya, arătând că ele nu au fost bazate pe rezultatele cercetărilor, ci pe diverse speculaţii din mass-media. Grupul de savanţi care funcţionează sub egida ONU este criticat dur astăzi de presă şi comunitatea ştiinţifică internaţională.
În 2009, precum se ştie, nişte hakeri britanici au atacat serverele climatologilor de la Organizaţia Naţiunilor Unite. Descoperirea lor a fost uluitoare. Ei au făcut publice e-mail-uri de circuit intern care atestau o posibilă manipulare a datelor climaterice în vederea creării unei panici artificiale pe plan internaţional.
Astfel, scandalul climategate ia proporţii. Puse cap la cap, dezvăluirile din ultimul timp, vrând-nevrând, conduc spre ideea că la mijloc e o conjuraţie mondială menită să creeze un mit al încălzirii globale pentru a deturna pe această cale fonduri prin proiecte şi granturi costisitoare.
Omul, după Adam, nu este, desigur, un înger pe Pământ. Totuşi, avertismentele apocaliptice ale unor climatologi, conform cărora activitatea umanităţii riscă să se soldeze în viitorul apropiat cu o catastrofă ecologică irecuperabilă, sunt, în opinia mai mulţi savanţi de marcă, niţel exagerate. Deloc întâmplător, administraţia SUA, până la instalarea lui Obama în Casa Albă, a respins ferm şi constant scenariile înfricoşătoare care ne ameninţau cu un îngrozitor efect de seră ce poate, chipurile, distruge planeta.
În această situaţie, nu au cum să nu trezească suspiciuni şi alte evenimente ciudate care se produc la nivel global şi dau de bănuit. Mă refer, în special, la strania poveste a gripei pandemice care, după cum consideră mai mulţi savanţi şi oameni de stat, este o conspiraţie a farmaciştilor pentru a obţine profituri exorbitante prin vaccinări masive în toate ţările lumii.
Conjuraţii menite să schimbe cursul istoriei
Aşa fiind, ne vedem siliţi să trecem în revistă doar câteva mituri arhicunoscute care, odată spulberate, au dat în vileag adevărate comploturi urzite la nivel regional sau chiar internaţional.
1.Secretul lui Karl Marx. Manifestul Partidului Comunist, cartea care a dat naştere stângii extremiste şi a schimbat cursul istoriei, a fost scrisă cu sprijinul financiar al bancherului Rothschild, ale cărui cecuri pot fi văzute acum la Muzeul Britanic. Marx făcea parte din societatea Liga celor Drepţi, filială a ordinului Illuminati, organizaţie de factură luciferică ce urmărea instaurarea unui guvern mondial.
2.Finanţare ocultă a revoluţiei bolşevice. Încă în prima jumătate a secolului trecut, au apărut mărturii ale ministrului de externe al Austro-Ungariei, Cernin, care arătau că germanii i-au dat lui Lenin circa şase milioane de dolari ca să facă revoluţie în Rusia. Astăzi, practic este demonstrat faptul că bolşevicii au mai beneficiat de alte 20 de milioane de dolari oferite de banca americană Warburg, organizaţia secretă britanică Mesa de Rhodes etc.
3.Protectorii Şacalului şi ai organizaţiilor teroriste din Europa. Decenii de-a rândul, Brigăzile Roşii din Italia, Fracţiunea Armatei Roşii din Germania, renumitul asasin internaţional Ilici Ramirez Sanchez, cunoscut sub numele Şacalul, alţi extremişti de stânga erau subvenţionaţi şi ocrotiţi de KGB şi serviciile secrete din lagărul socialist. Şacalul, de exemplu, pentru a scăpa de urmăritori sau pentru a-şi linge rănile, se retrăgea în Ungaria, unde se baza pe susţinerea liderului comunist Janos Kadar.
4.Atentatele de la Moscova. Mai multe case au fost aruncate în aer în 1999 de serviciile speciale ruse pentru a provoca un mic război victorios în Cecenia şi a-l ajuta pe Putin să câştige alegerile prezidenţiale.
5. Sprijinul internaţional pentru Voronin. PCRM a fost ajutat să rămână la putere în 2005 din Vest. Dincolo de persoanele cunoscute care au ieşit în faţă, cine şi de ce i-a promovat şi i-a susţinut din umbră pe comuniştii de la Chişinău? Iată o întrebare ce îşi aşteaptă încă răspunsul.
Astăzi, în plină eră a globalizării, efectele procesului de mondializare se fac simţite pe toate planurile. Se globalizează nu numai binele, ci şi răul. Nu numai economia, ci şi jocurile politicianiste. Şi nu în ultimul rând, combinaţiile de culise, intrigile oculte ţesute pe plan mondial. În aceste împrejurări, singura atitudine înţeleaptă este cea rezervată. Este bine să nu credem pe nimeni pe cuvânt şi să ne păstrăm spiritul critic.
Petru Bogatu, jurnal.md
Romanian Global News

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cu un ochi să râdem, cu celălalt să plângem!
Ioan Rotundu
Nămeţii îmbogăţesc firma HSR şi isterizează şoferii botoşăneni
Ţurcanu şi educatoarea din CJ vor capul maestrului Cobâlă
Zăpadă multă, utilaje puţine, dezastru pe străzi…
Exod către PDL Botoşani
Majoritatea actuală din Consiliul Judeţean va fi zdruncinată curând de PDL
Primarii oportunişti ai PDL vor pierde sprijinul şefilor de partid
Senatorul Marcu ne vorbeşte despre şmechereala politică
Omul - otravă pentru animale
Comentariul comentariilor (XI)
Ioan Rotundu
Bolnavii cronici, vulnerabili de la frigul de afară
Bani mai mulţi pentru medicii de familie
Frigul scoate mai mulţi bani din buzunarele patronilor
Memorie întinată politic
Senatorul Corneliu Grosu a demisionat din partid
el s-a alăturat grupului de independenţi
Nu vom tolera ucrainizarea Rusiei sau deriva spre despotism
Ion Iliescu este o relicvă a istoriei
el a condus România după o emoţionalitate bolsevicănu mai are loc la masa de decizii
Miron Mitrea a anunţat oficial că va candida la preşedinţia PSD
Apel, către Preşedinţii celor două state româneşti, pentru unitatea naţională
Biden: "Moldova trebuie să intre în UE"
Iluzia ucraineană
Stăpâni şi slugi
Sfântă liturghie în Salonic de Ziua Unirii Principatelor Române
Basarabeanul care a creat banca îndrăgostiţilor din Paris
Panică la mall
Logodnica periculoasă
Horoscop
Comunicat de presa Teatrul "Mihai Eminescu"
Nemernicie! România va experimenta pe populaţie produsul cancerigen inittum
dacă nici acum nu reacţionăm atunci când
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog