Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16937
De la 07 Ianuarie 2003
92624469

Picanterii politice de la întrunirea PDL la Hotel Rapsodia

  • 17 March 2013, 23:00
Prezentă la întrunirea liderilor PDL cu membrii de partid de sâmbătă după-amiază de la Hotel Rapsodia, Ada Macovei, fosta şefă a Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani a punctat faptul că PDL a promovat foarte puţine femei. Iar când femeile promovate au fost jignite, calomniate, umilite şi criticate că nu fac nimic bun, partidul nu le-a luat apărarea.
Macovei a făcut aluzie la realizările Elenei Udrea ca fost ministru al Dezvoltării, pe care liderii USL, aflaţi în opoziţie, au calomniat-o în fel şi chip, acuzând-o de furtul banilor publici, fără a aduce vreo dovadă, deşi acum sunt la putere şi nu au nicio oprelişte să prezinte astfel de dovezi.
Macovei n-a amintit, însă, nici un cuvinţel despre modul în ilegal care a fost ea promovată la şefia IŞJ, pentru că nu întrunea nicio condiţie cerută de lege pentru a putea deţine această funcţie.
Preşedinta organizaţiei de femei din comuna Cristeşti şi-a dezvăluit public sentimentele pe care le nutreşte pentru Emil Boc. „Domnul Boc este de o sensibilitate, de-o fineţe şi de-o delicateţe extraordinară. Un model de soţ sunteţi, să ştiţi“, a spus membra PDL, spre mulţumirea fostului premier, care zâmbea larg de la masa oficialităţilor.
După ce i-a jurat credinţă veşnică lui Vasile Blaga, venit şi el la Botoşani să adune voturi pentru a obţine preşedinţia partidului, fostul deputat Stelică Strugaru pare să-şi fi schimbat gândurile.
Poate atras de graţiile Elenei Udrea, poate din nevoia de a-l linguşi pe Boc, simţind că va juca un rol determinant în alegerea viitorului preşedinte PDL, Sztrugaru a declarat: „Domnul Boc ne-a primit de cate ori am avut nevoie. Eu va spun ca a fost cel mai corect prim-ministru din ultimii 50 de ani. L-au trantit astia de 17 ori jos si s-a sculat de 18. Am schimbat un guvern, am schimbat al doilea, am schimbat al treilea. Cand a plecat domnul Boc ne-a tinut uniti ca closca cu pui. Dupa ce a plecat domnul Boc nu ne-a mai tinut nimeni.”> Cu diplomaţie şi farmec feminin, Elena Udrea a plusat şi ea, probabil furată de mirajul atmosferei, de cuvinte de laudă la adresa sa şi a fostului premier Boc. Ea a anunţat că din viitoarea conducere a PDL va face parte şi un botoşănean, fără a-i rosti numele. Nici nu era nevoie. S-a prins toată lume că-i făcea curte lui Cătălin Flutur, cu care a avut o bună relaţie de colaborare.
Aşa că n-ar trebui să ne mirăm dacă la Convenţia Naţională vom afla că verii Flutur au votat pentru susţinerea Elenei Udrea. Ar fi un gest de curtoazie dar şi de recunoaştere pentru banii pe care Udrea, ca ministru al Dezvoltării, i-a dirijat spre judeţele Suceava şi Botoşani. (Adrian Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Lecţia lui Napoleon… despre femei
Gastronomie: Tocăniţă din pulpe cu ciuperci de toamnă
Corpul lui Hugo Chavez nu va mai fi îmbălsămat
Ministerul Sănătăţii anunţă reorganizarea direcţiilor de sănătate publică
Lumea lu' Rotundu: Afacerile din Sănătate
Florin Ţurcanu dă lecţii de moralitate „educatului” Ghiorghiţă
Ţurcanu a şarjat, Dolieaschi contraatacă
Botoşani: Primire triumfală pentru Elena Udrea şi Emil Boc
Udrea a primit trandafiri, Boc mulţumiriscuzele lui Fluturdar Ghiorghiţă ce-a căutat?
Dinamica economiei: Iniţiativa primarului Portariuc
De ce BOR vrea putere constituţională!
Ioan Rotundu
Boc, Ungureanu, Predoiu, Diaconescu, Videanu - posibili candidati PDL la Preşedinţie
Antonescu e în scădere accelerată de popularitate, din partea USL vor candida Ponta şi Tăriceanu
Olli Rehn, comisar european, spune că în UE nu se va repeta ce-i în Cipru
Spitalul Darabani şi-a redeschis porţile, dar bani…?
Botoşani: Cu conturile blocate, Spitalul judeţean caută sponsori
Copilul-minune viceprimar Cosmin Andrei vorbeşte în dodii
Botoşani: Peste 30 mii de botoşăneni, bătaia de joc a celor de la CAS
nevoia ascunsă a reorganizării CAS
Şarlatanie popească şi interese meschine
Ioan Rotundu
Loto România: Numerele câştigătoare la tragerea din 17.03.2013
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă