Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
17429
De la 07 Ianuarie 2003
103417940

Pofta ce-o poftea Gomboş

  • 28 July 2011, 23:00
Să rămânem prizonierii mirosului de mici. Pe vremurile bune, când lucra la Jurnalul ca reporter, Gabi Gomboş descoperise în Săveni un local unde se puteau mânca mici la grătar foarte buni. Şi aceasta spre ghinionul primarului Traian Romaniuc.
Cum ajungea pe vârful dealului, şi se vedeau Săvenii, Gomboş îl suna pe primar că se află în zonă. Primarul suna pe patronul birtului, la care comanda cinci mici şi raţia de votcă cuvenită. Gomboş mergea puşcă la birt, unde mânca micii şi bea votca. După care începea:

- Extraordinari mici, pune te rog doi la pachet, pentru Moniq. Sunt prea buni să nu-i duc şi ei.
Punea birtaşul, ce era să facă, doar îi călcase pragul protejatul primarului. Cine era Moniq? O fetişcană de vreo 16 ani, elevă la Seminar, la clasa de restaurări. După ce la „restaurat” şi pe Gomboş, cam de tot ce-avea (să fiu sincer n-avea mai nimic, în afară de cuvenita leafă şi micii oferiţi de primarul Săvenilor), l-a părăsit în favoarea unui june de vreo douăzeci de ani.
Un singur lucru n-am reuşit să-l aflu: dacă primarul a plătit vreodată birtaşului micii mâncaţi de Gomboş şi Moniq. Sau dacă Gomboş a spus vreodată primarului bogdaproste.
(Lucullus)
JD 1845/10.08.2006

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei
Caricatura zilei
Flagrant la furat - CFR Vlăsâneşti - video
666 în PSD Botoşani
Ioan Rotundu
Mesia românilor!
Ioan Rotundu
Averea din mocirlă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă