Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
26487
De la 07 Ianuarie 2003
108299838

Polițistă cu instincte criminale americane de tip George Floyd

  • Gh. H.
  • 7 August 2021, 19:22
In după-amiaza zilei (spre seara) de sambata 31 iulie a.c. Suster Adrian si fiul sau Suster Neculai se aflau pe terenul lor cu lucerna si au avut o discutie mai aprinsa, fara alte incidente, cu Ciocoi Paul referitoare la un hat.
Dupa despartirea lor, la o jumatate de ora, apare politista  Văcăreanu Amalia Ioana de la Poliția Nicșeni, însoțit de un alt caraliu (fara a se sti numele acestuia),  a descins pe terenul lor cu lucernă, și fără nici o explicație s-au repezit la ei amandoi, i-au spray-at paralizandu-i, le-au pus cătușele, i-au bătut cu bestialitate cu bocancii peste față, torace și picioare, le-au pus picioarele pe grumaze ca-n episoadele de George Floyd din SUA.
Norocul lor a fost ca baiatul cel mic al lui Suster, Edy, a inceput sa strige la eipentru ca altel ii asfixiau. Apoi  i-au dus la Poliția Rurală nr. 1 Botoșani ca pe niște animale, Suster Adrian fiind în chiloți, așa cum era la munca câmpului. A fost audiat numai fiul sau Nicolai pentru ca Suster Adrian era in imposibilitate sa vorbeasca din cauza spray-ului pulverizat pe caile respiratorii.
A fost audiat insa a doua zi, dumineca. În urma audierilor, polițiștii anchetatori le-au recomandat să mergem la urgențe și la Serviciul de Medicină legală pentru a o pune sub acuzare pe polițistă pentru săvârșirea a mai multor infracțiuni, printre care vătămare corporală, lovire și alte violențe. 
Asadar, duminica, Suster Adrian a fost transportat prin serviciul 112 la UPU Botosani pentru consultatii si tratament, iar pe 4 august s-a prezentat la laboratorul de medicina legala urmand ca pe 10 august sa-i elibereze certificatul medico-legal. 
Actiunea politistei s-a produs  în urma unui telefon al lui Ciocoi Paul care este de fapt cumnatului ei. De mentionat ca politista nu are serviciul la politia Rachiti (din care face parte si Costestiul) si era in afara programului de serviciu. Dar, e posibil ca actiunea politistei sa se facut cu implicarea politistilor de la Rachiti. 
Aceeasi politista l-a mai incatusat pe Suster Neculai pe data de 30 noiembrie 2020 si dus la Politia din Botosani in urma unui denunt imaginar pentru viol, ceea ce a fost un bluff, Suster Neculai castigand procesul in instanta impotriva politiei romane in dosarul 13129/193/2020 al Judecătoriei Botoșani . Cam asa acționează echipele de gabori ale lui Serbanoiu ca niște delivenți, golani, criminali  !

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii:Virilitatea românilor
BancHoroscopul săptămânii 2 – 8 august 021
Zilele comunei Călăraşi - 25.07.2021
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Drumurile naţionale, fata babei şi fata moşneagului
Ioan Rotundu
Maria Apăvăloaie – poeta ce s-a eliberat de povara talentului
Ioan Rotundu
Discursul unui preot cu înaltă educaţie
Ioan Rotundu
Penalul Nechifor vrea să impună cenzură la Tele’M Botoşani
Ioan Rotundu
Pinochio, alias Florin Egner, minte de îngheaţă apele în zile toride
Ioan Rotundu
Captură uriașă de țigări în Vama Stânca
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă