Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23456
De la 07 Ianuarie 2003
87415290

Poliţiştii au înlăcrimat ochii bătrânilor de la Căminul social Truşeşti

  • 21 December 2016, 23:00
Ieri, cei 55 de bătrâni aflaţi în grija Căminului social-medical din Truşeşti au trăit clipe fericite. Un grup de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani i-a vizitat, aducându-le diverse alimente şi susţinând un mic spectacol de colinzi. Grupul, format din poliţişti vârstnici şi tineri, cum se poate vedea din videoclipul înregistrat la faţa locului, a cântat o suită de colinzi extrem de frumoase. Am remarcat vocile cultivate ale colindătorilor, armonia creată prin a se cânta pe mai multe tonuri şi mai ales naturaleţea, ceea ce ar fi trezit invidia oricărui corist cu pretenţie de profesionist în domeniu.
Poliţistul sociolog Anca Silion a discutat cu bătrânii adunaţi în sala de socializare unde a avut loc şi spectacolul de colinzi. Veniţi din mai multe colţuri ale judeţului, bătrânii, cu ochii în lacrimi, s-au declarat fericiţi că au avut cinstea să fie colindaţi chiar de un grup de poliţişti. Directorul Gheorghe Câmpanu a mulţumit poliţiştilor pentru alimentele donate Căminului şi pentru colindele frumoase cântate bătrânilor.

În acelaşi timp cu poliţiştii şi-a făcut prezenţa la Cămin şi Velica Aramă, soţia doctorului veterinar Eugen Aramă, fost director al DSP Botoşani. Ca patroni ai societăţii „Velmaa” SRL care deţine farmacii veterinare şi o clinică sanitar-veterinară situată în Botoşani pe Pietonalul Transilvaniei, familia Aramă a donat Căminului mai multe alimenta şi suma de 2000 lei cu rugămintea ca directorul Câmpanu să cumpere un porc şi să pregătească o masă festivă de Crăciun pentru bătrâni.
După colindul poliţiştilor, bătrânii au primit vestea că vor fi colindaţi de un grup de elevi de la Şcoala Strahotin, comuna Dângeni, care se aflau în drum spre Truşeşti.
(M.A.M.)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 22.12.2016
Bancul zilei: Strategia sexuală a lui lui Bulă
DNA Ploiesti a emis mandat de aducere pe numele lui Sebastian Ghita, dar fostul deputat nu a fost gasit
Liviu Dragnea a fost ales presedintele Camerei Deputatilor.
Cine face parte din conducerea Camerei
Tariceanu: Multe institutii de forta au actionat ca si cum puterea lor nu are limite
E momentul sa asculte de votul romanilor in loc sa le asculte convorbirile telefonice
De cate ori a vorbit Liviu Dragnea despre el cand a anuntat-o pe Sevil Shhaideh
Cine este Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru:
Primul inalt demnitar roman musulman, o apropiata a lui Dragnea
Kremlinul spune ca aproape toate canalele de comunicare cu SUA sunt inghetate
Două nume de viitor prefect de Botoşani
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă