Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13543
De la 07 Ianuarie 2003
89164289
Poliţistul veghează la respectarea legii

Poliţistul Vaipan vrea privilegii contrare prevederilor legale

  • 19 May 2020, 13:59
Prin sentinţa pronunţată de către Judecătoria Săveni, agentului de poliţie Ciprian Vaipan i s-a respins emiterea unei ordonanţe preşedinţiale prin care să mi se interzică dreptul de a mai publica articole despre activitatea sa profesională defectuoasă şi oneroasă şi, totodată, să fiu obligat să retrag de pe site-ul jurnalului articolele deja publicate.
Respingerea s-a făcut pe motiv de inadmisibilitate, adică cererea sa era în totală contradicţie cu drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor stabilite prin Constituţia României, motiv ce nu poare a fiu fost înţeles de către poliţist de vreme ce a declarat apel la Tribunalul Botoşani.
Redau mai jos conţinutul întâmpinării mele depusă în judecarea apelului care va avea loc la tribunalul Botoşani în ziua de miercuri, 20 mai a.c.:

Întâmpinare
„Consider sentinţa pronunţată de către Judecătoria Săveni ca fiind una dreaptă, în spiritul şi în deplină concordanţă cu drepturile şi libertăţile fundamentale stabilite cetăţenilor prin Constituţia României.
Motivele invocate de către intimaţii – reclamanţi nu sunt de natura de a modifica în vreun fel conţinutul sentinţei apelate pentru că aceste motive sunt invocate cu încălcarea flagrantă a drepturilor cetăţenilor de a fi informaţi despre activitatea funcţionarilor publici plătiţi din banii contribuabililor.
Reclamanţii susţin că prin articolele publicate aş fi comis mai multe acte delictuale faţă de activitatea lor profesională cu consecinţe de prejudiciere a imaginii lor publice şi profesionale, susţinând că informaţiile difuzate în spaţiul public prin articolele postate pe site-ul Jurnalului de Botoşani şi Dorohoi, cu apariţie online, nu ar corespunde realităţii.
Dar la niciunul dintre articolele publicate intimaţii – reclamanţi n-au cerut dreptul la replică, n-au contestat conţinutul articolelor publicate şi n-au oferit spre publicare informaţii care să înlăture acuzaţiile ce li s-au adus de către conducerea Primăriei Oraş Ştefăneşti.
Precizez că toate informaţiile publicate şi care vizează latura activităţii abuzive şi ilegale a soţilor Raluca şi Ciprian Vaipan sunt cuprinse într-un Memoriu pe care Primăria Ştefăneşti l-a adresat Ministerului de Interne, Inspectoratului General de Poliţie Bucureşti şi Inspectoratului de Poliţia Botoşani în care s-au expus , n detaliu, acţiunile abuzive şi ilegale ale soţilor Vaipan şi încercările lor repetate de a-i determina pe funcţionarii primăriei, inclusiv pe primarul oraşului Ştefăneşti, Florin Buţura, de a nu le impune respectarea legislaţiei în vigoare în ce priveşte activităţile lor de familie cu caracter oneros.
Ori, tocmai aceste dezvăluiri pare să-i fi determinat pe soţii Vaipan să încerce a se folosi de justiţie pentru a-şi acoperi afacerile oneroase care devin incompatibile cu statutul lor de funcţionari publici, mai ales pentru Ciprian Vaipan care deţine funcţia de agent de poliţie în cadrul Poliţiei Oraş Ştefăneşti.
Solicit respingerea apelului declarat de către intimaţii – Reclamanţi Raluca şi Ciprian Vaipan ca inadmisibil şi validarea ca întemeiată a Sentinţei civile nr. 233/2020 pronunţată de către Judecătoria Săveni.
Îmi întemeiez prezenta întâmpinare pe dispoziţiile Constituţiei României , Cap. II – Drepturile libertăţile fundamentale.”


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Casiera ţâfnoasă şi ofuscată de la Ghişeul nr. 3 al UPC – Vodafone
Ioan Rotundu
osta consilieră a Vioricăi Dăncilă, Daniela Coţa, reținută pentru delapidare
ANUNT CU PRIVIRE LA SCUTIREA MAJORARILOR DE INTARZIERE
AFERENTE OBLIGATIILOR FISCALE RESTANTE DATORATE BUGETULUI LOCAL AL COMUNEI MIHAI EMINESCU DE CATRE PERSOANELE FIZICE SI JURIDICE
Cum a pus DSP Botoşani sub preş „cazul Carrefour”
Ioan Rotundu
Amenzi de până la 2.500 de lei pentru cei care merg în afara localității
fără declarație sau care nu poartă mască în spațiile publice închise
Dorin Birta a refuzat dezbaterea pe tema drumurilor judeţene
Haosul de la Vama Nădlac continuă şi după ce au fost deschise alte 10 ghişee
Horoscopul săptămânii 18 – 24.05.2020
Bancul săptămânii: „Dragoste” de soacră
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Dosarul zilei TELE'M Botosani : Dialog cu vulcanicul Conţac
De ce n-a rămas „filozof” poliţistul Vaipan
Presa'n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 22.05.1010
Dosarul zilei TeleM Botosani: Invitat Constantin Pitorac
Corupţie, trafic de influenţă sau afaceri de familie la Primăria Flămânzi?
Ioan Rotundu
Dacă eşti din partid cu primarul, sau ruda sa, primeşti gratuit bani europeni
Ioan Rotundu
O secetă ca acum nu a mai fost în România de 50-60 de ani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă