Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
748
De la 07 Ianuarie 2003
122886397

Ponta a stabilit Guvernul cu ntonescu pe drum spre Brasov

  • va fi cel mai cinstit Guvern pe care l-a avut Romania
  • 29 April 2012, 23:00
Victor Ponta a declarat, sambata, cu ocazia lansarii candidatilor USL Bistrita-Nasaud, ca a stabilit schema Guvernului in cursul diminetii, impreuna cu Crin Antonescu, pe drum spre Brasov, iar Guvernul pe care il va propune va fi "cel mai cinstit" pe care Romania l-a avut, informeaza Mediafax.
"Astazi (n.r. sambata), de dimineata, pe drumul spre Brasov, cu Crin Antonescu, am stabilit schema Guvernului si chiar si o mare parte dintre oamenii care vor conduce ministerele. Nu avem nevoie nici de negocieri, nici de targuieli, nici de cine stie ce proportii intre PSD-PNL-PC. Am facut aceasta lista cu un singur gand: in urmatoarele sase luni, Guvernul USL este obligat sa fie cel mai competent Guvern pe care l-a avut Romania si, mai mult decat orice, cel mai cinstit Guvern pe care l-a avut Romania", a declarat Victor Ponta.
Victor Ponta a precizat ca esecul Guvernului Ungureanu si implicit victoria USL se datoreaza faptului ca parlamentarii celor trei partide au fost uniti si nu s-au lasat cumparati.
Premierul desemnat a spus ca, pentru el, ca om al legii, cinstea vine chiar si inaintea competentei. "Daca esti cinstit, poti sa inveti, dar degeaba esti competent daca vrei sa vii intr-o functie doar ca sa furi si sa te imbogatesti. Si pot sa va garantez, pentru ca eu cred ca acest Guvern pe care eu il voi propune Parlamentului si Romaniei va fi, repet, cel mai cinstit Guvern pe care Romania l-a avut", a subliniat Victor Ponta.
Ponta a adaugat ca toata lumea il intreaba daca USL va da pensii si salarii: "O sa facem si lucrul acesta, dar cel mai important este sa le redam romanilor speranta ca, in tara lor, pot sa traiasca, ca in tara lor statul - si Guvernul - nu este un dusman al lor, ci este un servitor al lor pentru a aplica legile si a-si face datoria fata de ei. Cred ca putem sa facem lucrul acesta impreuna, fiind prieteni, colegi si crezand in aceleasi valori", a declarat Victor Ponta.
La lansarea candidatilor USL Bistrita-Nasaud pentru alegerile locale au participat peste 3.000 de membri ai celor trei partide, intre cei prezenti fiind si Ioan Rus, Ioan Mircea Pascu, Nicolae Banicioiu si Dan Sova, din partea PSD.
Cu acest prilej au fost prezentati toti candidatii USL la functii de primari, respectiv cei care candideaza la functii de consilieri locali la Bistrita si judeteni.
Liderul social-democrat a declarat in dimineata zilei de sambata, cu ocazia lansarii candidatilor USL pentru Brasov, ca lista guvernului va fi prezentata pe 1 mai si ca printre ministrii propusi se numara si presedintele PC, Daniel Constantin, pentru Ministerul Agriculturii. Ponta a adaugat ca se va prezenta in Parlament pentru votul de investitura a Guvernului pe data de 7 mai.
Victor Ponta a adaugat ca noul Guvern, care va fi unul "cu mandat limitat", va avea "16 portofolii si 20 de membri", reprezentanti ai USL si eventual tehnocrati sustinuti de formatiunile din USL.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Carmaghedon feminin
Mii de oameni au marcat Ziua Drapelului și la Bălți
Victor Ponta vrea cu preşedintele Băsescu o relaţie instituţională
Victor Ponta: Nu o să putem dubla toate pensiile şi salariile
Cine este Victor Ponta, premierul desemnat de Traian Băsescu
Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in vizită la Bucureşti
Rachete sol-aer in Londra pe perioda Jocurilor Olimpice
Ponta vrea ca FMI sa plece cu scrisoarea de intenţie semnată
Cind privesc ce las in urmă...
Dorel Gaftoneanu
Botoşani: Dorohoianul Alupoaie pregătit pentru funcţia de prefect
moşirea lui vine din partea deputatului Ţurcanu
Nichiteanu primarul oportunist de Rădăuţi Prut
Mişcarea pentru Botoşani a depus listele cu candidaţi
OTV-istul Cristescu a luat-o razna cu tot cu sondaje
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog