Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5385
De la 07 Ianuarie 2003
122891034

Portariuc îi face cadou Mihaelei un campus şcolar

  • 2 October 2013, 23:00
Primarul social-democrat Ovidiu Portariuc vrea să-şi recompenseze partenera politică promovată nemeritat inspector general la Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, Mihaela Huncă, cu un campus şcolar.
Să detaliem un pic această intenţie nobilă a primarului Portariuc care este şi preşedintele executiv al Organizaţiei judeţene PSD Botoşani. Este ştiut de ani de zile că Mihaela Huncă şi soţul său Ioan Hiuncă au pus stăpânire peste Liceul cu Program Sportiv Botoşani şi conduc unitatea şcolară după bunul lor plac. Tot de ani de zile Mihaela Huncă îşi dorea nespus de mult şefia IŞJ Botoşani, funcţie din care să poată dirija destinele învăţământului botoşănean după cum îi vor fi interesele personale şi de grupo ale PSD.
Problema unui campus şcolar la Liceul cu Program Sportiv Botoşani, unde Ioan Huncă, soţul Mihaelei domneşte pe postul de director de mai mulţi ani, nu este recentă. Această problemă a mai fost ridicată dar terenul pe care ar urma să fie construit campusul este în litigiu, el fiind revendicat.
Dar problema cea mare n-ar fi terenul ci finanţarea. Ded ce să fie finanţat campusul din banii Primăriei Botoşani când unitatea şcolară are un regim diferit de cel al altor licee? La acest liceu învaţă elevi de pe raza întregului judeţ. Ar apărea anomalia ca din bugetul municipiului să se investească bani pentru şcolarizarea unor elevi din Mitoc, Darabani sau Ripiceni.
Dacă acest campus este stric necesar, dar nu este, ar trebui finanţat din bugetul Consiliului Judeţean Botoşani sau de către Ministerul Educaţiei prin CJ şi nicidecum investiţia să fie derulată prin Primăria Botoşani.
Numai că primarul Portariuc vrea să-i facă cadou amicii sale politice acest campus, acum, când este pe creasta de val a puterii politice şi guvernamentale. Un moft ce se vrea împlinit pe banii noştri. Oare pentru astfel de înfăptuiri l-au ales botoşănenii primar pe Ovidiu Portariuc? Noi credem că nu. (Adrian Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Prietenul soţiei mele
Un blestem numit Felix
Dan Voiculescu si patologiile tranziţiei româneşti
Integrarea romilor este posibilă dacă aceştia respectă legile Republicii
Noul pachet de bază aduce schimbări importante pentru sănătatea românilor
consultaţiile vor fi numărate şi pentru peste 300 de diagnostice nu vor mai fi acceptate internările în spitale
Vasile Astărăstoae, urmărit penal de procurorii ieşeni
în vizorul procurorilor se află şi Vasile Cepoi
Premierul Franţei l-a refuzat în două rânduri Pe ponta cu intrarea în Schengen
Ce urmează după epoca Băsescu
Procurorul care a finalizat rechizitoriul lui Liviu Dragnea a fost revocat din funcţie
din ordinul procurorului general Tiberiu Niţu
Ce-a risipit Ţâbuleac, plăteşte acum Ţurcanu
Botoşani: În pelerinaj la Schitul Poiana
Ioan Rotundu
Ilie Ivanache, un primar bogat
Revin vremurile PNA-ului?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog