Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8700
De la 07 Ianuarie 2003
123142440
pnl

Portret de candidat la func’ia de primar din partea pro Rom\nia

  • 24 September 2020, 21:39
La redacţie am primit scrisoarea de faţă pe care o publicăm integral, cu precizarea că Cristi Voiniciuc este candidatul Pro România la funcţia de primar al comunei Călăraşi:
„Bună ziua! Ma numesc Stroescu Iulia domiciliata in sat com Calarasi, jud Botosani, POSESOARE a C. I. (…)..Astazi,10.09.2020, ora 12:48 am fost sunat de d- nul Cristi Voiniciuc acuzându ma ca i-am pozat și filmat casa și depozitul de lemne pe care îl au în curtea casei după care mi a adresat cuvinte jignitoare.
M am deplasat la postul de politie Călărași sa fac reclamație și postul era inchis. Atunci am sunat la 112 (ora 12:55)si mi s a zis ca nu este caz de 112. Ulterior m am deplasat la Secția de politie Hlipiceni unde am găsit doi jandarmi(ora14:19).Ei au zis ca ar fi cineva în secție. Șeful de secție???? plecat.
La un momentdat au ieșit doi polițiști care au m au ascultat pe mine și pe fratele meu, Pleșca Mihai și- au început a da telefoane. Ba ca iau declarație la Hlipiceni, ba la Călărași. În sfârșit au zis ca trebuie sa dau o nota de audiență la postul de politie Călărași pe care am și semnat o.
După ce am ieșit din postul de politie și ma deplasam spe casa la volanul autoturismului BT 27 SJK am fost sicanata în trafic pe drumul sătesc, (Primarie-domiciliu), de d- nul Voiniciuc Cristian Andrei, care se afla la volanul mercedesului,(de culoare neagra) ,proprietatea familie.M - a depășit în viteza, a frânat brusc, au coborât atât fiul cât și tatăl(Voiniciuc Gheorghe) pornind se spre autoturismul la volanul căruia ma aflam, porniți sa ma ia la bătaie. Atât eu cât și fratele am scos telefoanele sa i filmam, pozam. Atunci s - au retras, s - au urcat în mașină și au plecat cu viteza.
Ne - am întors la postul de politie, i am povestit agentului Aparaschive Sebastian ce s a întâmplat și el a sunat la echipa operativa zicea el dar... Fără rezultate. A plecat sa i găsească pe domnii voiniciuc. I - a adus la politie și au dat la pace pentru mâine fără ca eu sa primesc vreun răspuns. Eu și fratele ne aflam în sediulPrimăriei Călărași. Asta am aflat eu la ora 16 :12 când l am sunat pe agent.
Și pana mâine ce sa fac? Aștept sa vina domnii voiniciuc sa ma omoare în casă începând din momentul de fata solicit ordin de protecție atât eu cât și fam. mea Plesca ion Plesca Mihai întrucât aceste persoane sunt după cum le am văzut eu astăzi predispuse pentru orice. În atenția domnului inspector șef al IPJ BOTOȘANI.”

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Înţelepciune pescărească
Horoscopul săptămânii 21 - 27.09.2030
Candidatul Constantin Bursuc i-a împărţit pe dorohoieni în două tabere
Ioan Rotundu
La Darabani, PSD-ul are un candidat de „râsul curcilor”
Ioan Rotundu
Răutatea sufletească ţi perversitatea morală ale candidatului Cosmin Andrei
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Scrisoare deschisă către cetăţenii din comuna Suliţa, judeţul Botoşani
Liberala Ada Macovei infestată cu „coronaviruşii” Mihaelei Huncă
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog