Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
15438
De la 07 Ianuarie 2003
77560483

Poveste cu spargeri ratate şi furt de păsări monitorizat …de poliţie

  • 2 February 2011, 23:00
După ce, în noiembrie 2010, s-a „remarcat” prin spargerea unei biserici din oraş, de unde a sustras straiele preotului, pe care a încercat să le vândă, Mihăiţă O., de 27 de ani, din Flămânzi, a fost arestat preventiv şi prezentat în faţa Tribunalului Botoşani, însă a beneficiat de clemenţă din partea judecătorului, care a decis finalizarea dosarului său în libertate.
Nici nu s-a văzut bine acasă şi Mihăiţă O., care trăieşte într-o mizerie cumplită, în condiţii care cu greu pot fi numite omeneşti, s-a apucat din nou de tâmpenii. În noaptea de 31 ianuarie / 1 februarie 2011, în jurul orei 23:00, a pătruns în curtea locuinţei sexagenarului Mihai G., din cartierul Nicolae Bălcescu, căruia i-a sustras şase găini şi un cojoc.
Auzind echipajul de poliţie, alertat de proprietar din cauza zgomotului făcut de infractor în ograda sa, tânărul a abandonat prada şi a sărit gardul în curtea unui vecin, dar a fost reţinut de poliţiştii, ajunşi la faţa locului între timp, cu ajutorul mai multor cetăţeni din zonă.
Surprinzător, în timpul audierii recidivistului s-a stabilit că acesta este şi ajutorul a două tentative de jaf, înregistrate în aceeaşi seară la magaziile a două societăţi comerciale din oraşul Flămânzi, a căror sisteme de alarmare s-au declanşat după ce le-au fost sparte geamurile.
Marţi, 1 februarie, cel în cauză a fost prezentat în regim de urgenţă Parchetului Botoşani cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată. Referindu-se la tentativele infractorului din Flămânzi, eşuate în faţa sirenelor de la magaziile pe care a încercat să la jefuiască, inspectorul principal Marcel Şchiopu, comandantul Poliţiei oraşului Flămânzi, a subliniat „cât de importantă este dotarea societăţilor comerciale cu sirene cu senzori de mişcare. Chiar dacă, mai devreme sau mai târziu, hoţii sunt prinşi, pagubele rămân pentru că, majoritatea hoţilor din zonă, fură pentru subzistenţă”.(BPF)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


„Ursul” vine la sala Atelier
Găinării politice
Struţo-cămilă pentru Băsescu
Ioan Rotundu
Apă bună pentru Săveni din acumularea Stânca – Costeşti
Prefectul Cristian Roman va candida la preşedinţia CJ
este convins parlamentarul Liviu Câmpanu
Câmpanu este considerat vinovat de închiderea spitalului Darabani
Deputatul PDL Dan Pasat poate fi arestat
Surprize deloc plăcute pentru agenţii economici
Cadrele didactice se pot pensiona anticipat, dar cu penalizare
Cine lucrează pământul, poate accesa fonduri europene
Ministerul Sănătăţii va acorda fonduri pentru tratament în străinătate
Horoscop
Bancul zilei: Boc şi bătrâna
România lui Ceauşescu, exemplu unic de stat care îşi plăteşte datoriile
Raport favorabil pentru proiectul legii de înlocuire a termenului de rom cu ţigan
Frăţia Musulmană e o organizaţie violentă
Armata are un mesaj pentru Mubarak - "Nu vrem să sfârşeşti ca Nicolae Ceauşescu"
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă