Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6591
De la 07 Ianuarie 2003
123769807
Poziția organizației municipale PNL Botoșani

Nu suntem de acord cu majorarea taxelor şi impozitelor locale!

  • 28 December 2021, 19:16
Cei nouă consilieri municipali ai Partidului Național Liberal NU VOR VOTA miercuri, în cadrul ședinței extraordinare de consiliu local, propunerea de majorare a taxelor și impozitelor locale. Nu este corect să votăm în cadrul unei ședințe extraordinare programate între Crăciun și Revelion, atunci când populația are cu totul alte preocupări, o majorare consistentă a taxelor și impozitelor plătite de botoșăneni în anul 2022, atâta timp cât cuantumul acestora a fost o dată fixat prin votul majorității în ședința de consiliu din luna aprilie a.c.
Totodată, ca liberali, ne menținem punctul de vedere exprimat clar la nivel național cu privire la taxe și impozite: nu trebuie introduse taxe și impozite noi, iar cele existente nu trebuie majorate. Nici perioada în care se propune această majorare a taxelor nu este cea mai potrivită, în contextul instabilității prețurilor și tarifelor pentru toate mărfurile și serviciile și îndeosebi pentru energie.
Este greu de înțeles cum am putea justifica în ochii botoșănenilor faptul că guvernul a reușit creșterea pensiilor, alocațiilor și a altor venituri ale oamenilor în 2022, iar majorarea taxelor și impozitelor locale ar anula această creștere de venituri.
Apreciem de asemenea că municipiul Botoșani a beneficiat în ultima perioadă de sume consistente alocate de către Guvernul României, fiind redusă astfel substanțial presiunea privind creșterea veniturilor proprii prin majorarea taxelor și impozitelor locale.
În consecință, poziția consilierilor municipali PNL în ședința de miercuri, 29 decembrie, va fi fără echivoc ÎMPOTRIVA MAJORĂRII TAXELOR ȘI IMPOZITELOR plătite de botoșăneni în 2022.
O dezbatere extrem de serioasă cu privire la impozitele și taxele locale din anul 2023 va putea fi făcută, din punctul nostru de vedere, abia anul viitor, după stabilizarea inflației și depășirea crizei energetice.
Organizația PNL a Municipiului Botoșani

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Felicitare Primăria Călăraşi
Felicitare PNŢ CD Botoşani
Felicitare SC Microbuzul SRL
Felicitare Primăria Copălău
Felicitare Primăria Rădăuţi Prut
Felicitare SC NICVITIB SRL Miorcani
Felicitare Primăria Ibăneşti
Felicitare senator PNL inf. Cristian Achiţei
Tradiţii ale sărbătorilor de iarnă
Felicitare senator PNL Cristian Achiiţei
Lumea lu' Rotundu - Pomana porcului la Dangeni
Mesagerii lui Moș Crăciun au adus zâmbete și îmbrățișări unor copilași din Tudora!
Bancul săptămânii: Fudulie falsă
Horoscopul săptămânii 27.12.2021 – 2.01.022
Preotul betivan şi curvar
Catrenu săptămânii
Ioan Mamaische
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog