Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Horoscop
Umor
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9849
De la 07 Ianuarie 2003
123143589
pnl

Prahova: Un candidat independent la Primaria Ploiesti, in greva foamei in semn de protest fata de legea electorala

  • 16 May 2016, 23:00
Un candidat independent pentru functia de primar al Ploiestiului, Marius Fenichiu, a anuntat, luni, intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, ca intra in greva foamei in semn de protest fata de prevederile legii electorale care favorizeaza partidele, dar si fata de "sfidarea" Autoritatii Electorale Permanente, informeaza Agerpres.
Fenichiu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video in care anunta ca intra in greva foamei si in care isi exprima nemultumirile fata de "discriminarea grava" la care sunt supusi candidatii independenti.
"Intru in greva foamei pentru ca legea electorala ma discrimineaza grav deoarece sunt candidat independent. Intru in greva foamei pentru ca legea electorala ma obliga sa angajez si sa platesc o firma care sa imi produca materiale de campanie electorala. Nu pot sa filmez cu propriul telefon si sa postez pe pagina mea de Facebook!
Eu sunt un om simplu, nu am afaceri, nu am combinatii sa imi platesc campania, iar aceasta lege facuta de partide este facuta impotriva candidatilor onesti. Intru in greva foamei pentru ca pe data de 10 mai am solicitat clarificari din partea AEP, dar nu mi s-a raspuns, fiecare zi care a trecut fiind pentru mine o zi in care am avut posibilitati restranse de a-mi promova imaginea fata de candidatii cu bani. Sistemului nu ii pasa de noi, oamenii de rand, si doar impreuna putem sa il schimbam", spune Fenichiu in mesajul video.
De asemenea, el a postat pe un site un mesaj mai amplu intitulat "Intru in greva foamei, nu renunt la lupta!" in care arata ca sistemul creat de partide "ingroapa" sansele candidatilor independenti.
"Nu este normal ca partidele, cele mai bine organizate structuri mafiote din Romania, sa fie favorizate de Legea Electorala. Desi conform legii, in calitate de candidat am dreptul sa-mi exprim opiniile in mod liber si fara nicio discriminare, din cauza ca imi este interzis sa produc materiale in regie proprie, imi este interzis si dreptul la libera exprimare, pentru ca practic devin obligat sa platesc unei firme pentru producerea unor materiale. (...) Refuz sa mananc pana cand Autoritatea Electorala Permanenta va inceta aceasta sfidare la adresa mea. Continui insa lupta cu sistemul mafiot creat de catre partidele parlamentare", se arata in mesajul citat.
Fenichiu a intrat in greva foamei de la ora 7:00.
Marius Fenichiu este unul dintre cei 13 candidati pentru functia de primar al Ploiestiului.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Blonfa şi poliţistul
Horoscopul zilei de 17.05.2016
George Copos, urmarit penal pentru plagiat
DNA cere urmarirea penala a lui Titus Corlatean pentru impiedicarea votului in Diaspora la prezidentialele din 2014
Dragnea: "Pasul urmator, revocarea lui Zgonea"
Despre cererea de urmarire penala a lui Corlatean: "Recunosc ca nu ma asteptam, dar discutam si stabilim cum votam"
Abuz incredibil al directorului de la Staţiunea Popăuţi
Incendiu generat de un scurtcircuit
Peste 180 de misiuni ale pompierilor botoşăneni, în ultima săptămână
Candidatul Ion Stoiciuc pune o întrebare de baraj
Comunicat de presă Fundaţia „Nicoar㔠Botoşani
Botoşani: Suspiciuni asupra corectitudinii uni judecător din darabani
Lista persoane fizice din Botoşani cu datorii la Fisc
selectivă
Lista cu primarii care vor rămâne în funcţie şi după alegerile din 5 iunie 2016
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog