Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
26072
De la 07 Ianuarie 2003
89291821

Prefecţii de Botoşani nu au lipici la scaun

  • 11 April 2008, 23:00
În ultimii patru ani, prin Prefectura Botoşani s-au perindat trei prefecţi şi acum urmează ca Guvernul să desemneze alt reprezentant în teritoriu care să-i reprezinte interesele.
Liderul peremiştilor botoşăneni, Dumitru Codreanu atrage atenţia că acest lucru nu este benefic, punându-şi firesc întrebarea dacă cei din Guvern nu au oameni competenţi pentru această funcţie. „Este o funcţie importantă în judeţ, reprezentantul Guvernului în teritoriu care, după mine, trebuie să ştie tot ce mişcă. Ori dacă noi îi schimbăm, ca pe ceva care schimbăm în fiecare zi sau o dată la două zile, nu este corect”, a declarat Dumitru Codreanu, specificând că Ioan Diaconu, primul prefect al judeţului după 2004 a renunţat la funcţie fiindcă era supus unor presiuni politice.
„Mi-a mărturisit că era pistonat încontinuu de probleme politice şi persoane care încercau să influenţeze unele hotărâri. Nu este corect ca în instituţia Prefecturii să vină deputatul X sau Y să spună ce să facă prefectul. A venit apoi la conducere Cristian Roman, care a fost o persoană incomodă pentru unii din Botoşani. A fost lucrat şi ajutat să ajungă al şaptelea sau al optulea om ca importanţă în MIRA”, a declarat referitor la periplul prefecţilor botoşăneni, preşedintele PRM Botoşani.
În ce îl priveşte pe ultimul prefect în funcţie care şi-a încetat recent raporturile de muncă, Gheorghe Sorescu, şeful peremist susţine că acesta este un specialist şi de când a preluat frâiele la Prefectură, a fost omul pe care l-a văzut cel mai mult în judeţ. „Cunoaşte problemele judeţului. Nu ştiu de ce a acceptat această candidatură de primar, dar se pare că şi aici există un joc politic. Probabil că trebuie să i se facă loc şi altcuiva care a contribuit într-un fel sau altul la susţinerea campaniei electorale. Banii ăştia nu vin din cer cum vin la George Becali. Nu ştiu pe cine vor promova la Prefectură, dar va fi al patrulea prefect al nostru şi poate până după alegeri se mai schimbă o dată”, a mai adăugat Codreanu. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Un înalt oficial ucrainean anunţă că până în 2010 Rusia se va destrăma
Românii din Ucraina către România: deznaţionalizare şi asimilare forţată
Un primar furios nu le dă bani românilor şi bulgarilor
Burse pentru românii din jurul graniţei
Înscrierea în spaţiul locativ a străinilor din ţările UE
Despre viaţa de licean în Los Angeles
Gabi Jugaru păcăleşte un cameraman Pro Tv
Horoscop
Schimbarea şi politicienii
Dragoş vă cere ajutorul
Comentariul comentariilor (XCV)
(Ioan Rotundu)
Control soldat cu amenzi la societăţile de construcţii
Cadrele didactice necalificate sunt calificate, dar nu în ce trebuie
Scandal la frontieră soldat cu confiscări şi dosar penal
Nu se consideră om politic, dar a învăţat să promită şi să speculeze greşeli
Oraşul Botoşani îşi pregăteşte straiele de sărbătoare
Visul unei fetiţe din Vorona
Taraful „Datina” a luat locul trei pe ţară la Mioveni
Critică fapte evidente, dar nu pune nimic în loc
Cazare în buricul Bucureştilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă