Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
26622
De la 07 Ianuarie 2003
108299973

Prefectul Roman este acuzat că protejează primarii penali

  • 20 April 2012, 23:00
Ieri, social-democraţii botoşăneni au reluat şirul conferinţelor săptămânale, după ce congresul care a trecut precum şi sărbătorile pascale au oferit un moment de respiro pentru staff-ul PSD care s-a abţinut de la declaraţii politice.
Au început însă în forţă, exponentul principal fiind liderul Tineretului PSD care s-a luat de prefectul Cristian Roman. Mai exact, Răzvan Rotaru a criticat unele declaraţii făcute recent de primul reprezentant al Guvernului în teritoriu, Cristian Roman, pe care l-a suspectat că tăinuieşte şi laudă primarii „penali” din judeţ.
Răzvan Rotaru a făcut referire la primarul de Răchiţi pe care prefectul l-ar „vizita” cu oarecare periodicitate. Liderul Tineretului PSD a mai criticat printre altele şi maniera de a face propagandă electorală prematură a membrilor partidului aflat la guvernare.
„Având în subordine un colegiu al Camerei Deputaţilor al PSD vă spun că umblu prin judeţ şi văd cum cei din PDL umblă cu ameninţări, umblă cu pachete şi văd că domnul prefect a făcut apel la o campanie decentă. Nu se vede.
Pentru că să nu uităm, domnul prefect zilele trecute tocmai spunea că primarul din comuna Mihai Eminescu nu şi-a depus demisia, nu a ajuns la dumnealui. Dar dumnealui este cel care susţine un primar penal, este vorba de primarul din Răchiţi şi văd că merge în continuare cu acel primar ştiind ce bube are”
, a declarat Răzvan Rotaru, fără a preciza de ce infracţiuni se face vinovat acest primar şi cine le-a constatat, încălcând astfel orice drept la prezumţia de nevinovăţie.
. Acesta i-a transmis şi primarului Cătălin Flutur un mesaj, în contextul campaniilor de plantare a pomilor în oraş.
„Va veni vremea domnului Cătălin Flutur când va trebui să răspundă în faţa justiţiei pentru abuzurile pe care le provoacă dumnealui la bugetul local”, a mai spus Răzvan Rotaru, cel care a recunoscut public de mituirea unui înalt funcţionat din Finanţele botoşănene, fără a răspunde pentru fapta sa.. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Curiozitatea din cireş
Luni, şomerii sunt chemaţi la un seminar de informare
Săptămână bogată în acţiuni pentru Casa Corpului Didactic
Botosani: Elevi cu care întreg judeţul se mândreşte
Atenţie la căpuşe!
Responsabilitatea mea este să vă mai conduc o dată la victorie
Macaleţi îl compară pe Flutur cu un animal rănit
PRM: Niţură are probleme cu perdeaua de la cabina de vot
Casă aprinsă de un jar căzut din sobă
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă