Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Sănătate
Sport
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
37928
De la 07 Ianuarie 2003
87689746
Premiaţi de Vadim,

Peremiştii botoşăneni sar la gâtul deputatului Baban

  • 20 June 2006, 23:00
După ce şi-au sărbătorit 15 ani de existenţă pe plan local, membrii Organizaţiei Judeţene PRM Botoşani au participat şi la manifestarea organizată la nivel central. Din partea organizaţiei judeţene a participat o delegaţie de 54 de persoane, în frunte cu preşedintele Dumitru Codreanu. În urma acestui eveniment, PRM Botoşani s-a ales cu premii, înmânate de liderul naţional Corneliu Vadim Tudor. Pentru activitatea desfăşurată organizaţia botoşăneană, aceasta s-a ales cu două medalii de argint, primite de Dumitru Codreanu şi de deputatul Ştefan Baban. De asemenea, au fost înmânate diplome şi insigne. “Având în vedere faptul că partidul are o activitate de 15 ani, iar eu cu Baban suntem în partid de 12 ani, pentru mine este o mare realizare. Eu mă mândresc cu acest lucru şi această mândrie i-o atribui filialei PRM Botoşani”, a precizat Dumitru Codreanu. Cu diplome şi insigne s-au ales încă 90 de membri ai PRM Botoşani. Chiar dacă distincţiile primite nu au o valoare materială extrem de mare, preşedintele PRM Botoşani apreciază valoarea morală a acestora.
Şi Ghiorghiţă putea fi premiat
Dumitru Codreanu spune că astfel de insigne au mai primit viceprimarii de municipii şi preşedinţii consiliilor judeţene. De aceea, el şi-a manifestat regretul că viceprimarul municipiului Botoşani, Florin Ghiorghiţă, a ales să părăsească formaţiunea politică ce l-a promovat. “Îmi pare rău că viceprimarul municipiului Botoşani nu a rămas cu noi pentru că putea primi şi el o astfel de distincţie. Dar el probabil s-a orientat spre un partid care îi dă posibilitatea să facă tot felul de jonglerii”, susţine Dumitru Codreanu. Baban ignoră filiala care l-a promovat Marea bucurie a peremiştilor botoşăneni pentru că au fost premiaţi a fost umbrită în oarecare măsură de ignoranţa manifestată de deputatul Ştefan Baban. Ajuns în parlament la al treilea mandat datorită faptului că a fost promovat de filiala judeţeană a formaţiunii politice, acesta a ignorat total delegaţia botoşăneană. După cum susţine Maria Epuraş, preşedintele interimar al Organizaţiei de Femei PRM Botoşani, “marea noastră durere a fost faptul că la aniversarea partidului deputatul Ştefan Baban nu a băgat în seamă delegaţia filialei noastre”. Din cauza acestui lucru, aceasta susţine că de acum înainte Ştefan Baban va fi tratat de PRM Botoşani cu aceeaşi ignoranţă. În ciuda faptului că nu a avut o activitate demnă de remarcat în cadrul filialei, deputatul peremist a primit, la fel ca şi Dumitru Codreanu, o distincţie pentru activitatea desfăşurată în teritoriu. Maria Epuraş consideră că deputatul nu a dat dovadă că face parte dintr-un colectiv. “Dacă la Bucureşti a fost premiat, noi pe plan local o să-l premiem într-un alt mod. Nu o să-l mai susţinem şi, dacă el consideră că va face faţă singur unui judeţ întreg, este problema lui”. Dumitru Codreanu a precizat că nu a purtat nici un fel de discuţie cu deputatul botoşănean, singurul schimb de cuvinte fiind doar în timpul salutului. (Margareta NICHIFOR)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Rănit scos prin zid
un bărbat de 40 de ani a căzut în puţul de aerisire al unui bloc echipele de intervenţie au fost nevoite să spargă peretele unui apartament de la parter pentru a ajunge la victimăIon Tihu a suferit traumatisme grave, fiind transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi Poliţia a declanşat o anchetă pentru a elucida condiţiile în care s-a produs accidentul
Campioni la lupte plămădiţi din sărăcie
Oină la Vorona şi orientare turistică la Agafton
23 de stâlpi de electricitate trântiţi la pământ
Intervenţii chirurgicale de miliarde de lei la Maternitate
Magistraţii au driblat testul psihologic
Moartea vine din spate, cu Dacia
Cum se completează fişa de înscriere la liceu
Matematica, proba de foc a testelor naţionale
Fostul şef al vămilor botoşănene se judecă cu şefii săi
Peşte putred vândut în Piaţa Centrală
Cu tigăi de vânzare vom intra în UE
Tentativă de viol în sânul naturii
Clădirea prăbuşită în Centrul Vechi va fi refăcută
Militari români, victime ale unui incident în Afganistan
Şapte comisii guvernamentale vor discuta soluţionarea revendicărilor sindicale
Finlanda a ratificat Tratatul de Aderare a României
Românii nu investesc în mobilier
un român alocă pentru achiziţionarea de mobilier circa 25 euro anual, de opt ori mai puţin decât un cetăţean din UE
Bărbaţii săraci din India îşi închiriază soţiile
NASA va lansa din nou naveta Discovery la 1 iulie
Starea educaţiei româneşti este justificată de subfinanţarea din ultimii 16 ani
Noua generaţie a vehiculului comercial Ford Transit
Japonia îşi retrage militarii din Irak
Microsoft a lansat Windows Live Messenger
Prinţii Andrew şi Edward, cavaleri ai Ordinului Jartierei
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă