Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24904
De la 07 Ianuarie 2003
122910553

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară vede în Boc viitorul preşedinte al României

  • 6 October 2013, 23:00
Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a declarat, sambata, ca Emil Boc a fost un foarte bun premier si ar putea fi un bun presedinte, precizand ca, probabil, dreapta isi va desemna un candidat comun la prezidentiale dupa alegerile europarlamentare, transmite Mediafax.
"Emil Boc a fost un foarte bun premier si ar putea fi un bun presedinte, dar acum partidul trebuie sa se concentreze pe alegerile europarlamentare, probabil, dreapta isi va desemna un candidat la prezidentiale comun dupa europarlamentarele de anul viitor", a afirmat Preda, la intrebarea daca Miscarea Populara ar sustine un candidat la prezidentiale precum Emil Boc.
El a adaugat ca Emil Boc este un premier care este "reevaluat de foarte multi romani" si este un "garant" ca Romania ar merge intr-o directie corecta. "Emil Boc este un premier care cu siguranta este reevaluat de foarte multi dintre romani, prima reevaluare a fost la Cluj, unde a castigat un nou mandat de primar.
Emil Boc este un garant pentru faptul ca Romania ar merge intr-o directie corecta si ar promova reforme care sa isi dovedeasca roadele in timp si, de asemenea, ca ar trece prin criza aceasta in care se pare ca ne scufunda din nou USL, pastrand un echilibru si reusind sa plateasca salarii pensii si mai ales sa dezvolte investitii si sa aduca locuri de munca in Romania", a mai spus Preda.
Marian Preda a aratat ca, personal, considera ca este prematur sa se vorbeasca de un candidat comun pentru toate partidele de dreapta la prezidentiale pentru ca nu s-au asezat suficient lucrurile, adaugand ca cel mai bine plasat din zona de dreapta ar trebui sa fie sustinut de toate partidele de dreapta.
Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a participat la sedinta Consiliului National al Partidului Miscarea Populara pentru a transmite un mesaj de sustinere totala pentru partid.
"Un mesaj de incredere pe care il transmit in teritoriu pentru ca PMP este singura alternativa credibila de dreapta la guvernarea care afunda Romania intr-un dezastru generalizat. PMP nu este doar proiectul lansat de presedintele Train Basescu, nu este doar continuatorul reformei pe care presedintele si premierul Emil Boc au incercat sa o implementeze in Romania, ci este si un partid puternic format din structuri puternice, care la nivel central vor reprezenta alternativa la guvernarile prapastioase din ultimul an si jumatate si care vor fi si mai prapastioase in viitor", a spus Preda.
Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, pentru Mediafax ca, in opinia sa, candidatul PDL pentru functia de presedinte al Romaniei "nu poate ajunge la Cotroceni fara a fi girat de Traian Basescu", ea apreciind ca cel mai bine indeplineste criteriile pentru aceasta candidatura Emil Boc.
Ea a aratat ca nu vede niciun candidat care sa castige batalia pentru Cotroceni "de unul singur".
"Ca urmare, candidatul trebuie sa fie cel care poate mobiliza cel mai bine electoratul, dar si PDL. Iar aceasta o pot face cei care au mai dus batalii electorale din interiorul si pentru PDL si, daca le-au mai castigat, cu atat mai bine. Din acest punct de vedere, logic ar fi sa candideze presedintele partidului", a spus Udrea, intrebata pe cine ar vedea drept candidat din partea PDL la Presedintie.
Ea a aratat ca, in opinia sa, candidatul PDL "nu poate ajunge la Cotroceni fara a fi girat de Traian Basescu".
"In orice caz, candidatul PDL nu poate ajunge la Cotroceni fara a fi girat de Traian Basescu. Cel care indeplineste cel mai bine toate aceste criterii este Emil Boc. Personal, as sustine orice candidat al dreptei unite, pe un proiect comun cu Traian Basescu", a precizat Elena Udrea.
Si prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, joi, ca Emil Boc "poate fi" candidatul PDL la Presedintie. "Domnul Boc este un politician excelent, este un om care a facut multe in Guvern si in partid", a precizat Catalin Predoiu intr-o conferinta de presa.
Inscrierile in cursa interna pentru candidatul PDL la Presedintie se fac in perioada 7-14 octombrie, conform deciziei Colegiului Director al partidului. Presedintele Traian Basescu a apreciat, joi, ca la prezidentiale PSD va avea propriul candidat, probabil pe Victor Ponta, opinand ca "pe unul ca Ponta risca sa il bata unul ca Boc", el aratand totodata ca fostul premier PDL are mai multe sanse decat Mihai Razvan Ungureanu intr-o astfel de competitie.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Secretul succesului
Au crescut cheltuielile cu personalul şi asistenţa socială
au scăzut investiţiile de stat
Dinamica economiei: Fermierul protestatar
O autostradă Iaşi-Târgu Mureş este prea scumpă
Românii şi bulgarii au o contribuţie puternică la creşterea economică a Germaniei
Victor Ponta: Nu vor fi schimbări fiscale majore în 2014
Lumea lu' Rotundu: Mănăstirea Petru Vodă. Schitul Poiana
Cine vrea o forţă armată maghiară în Harghita şi Covasna?
Crin Antonescu pare a se împăca cu ideea de a nu mai candida la prezidenţiale
Banca Vaticanului găzduieşte conturi ilegale cu bani negri
Cine scumpeşte apa chioară
Ioan Rotundu
Botoşani: Tentaculele caracatiţei din Primăria Ştefăneşti
370.000 ţigarete moldoveneşti pescuite pe râul Prut
Iustin Pîru, între credinţă şi legionarism
Ioan Rotundu
Loto România: Tragerea loto din 6.10.2013
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog