Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10433
De la 07 Ianuarie 2003
95324964

Prietenii şi pacienţii Clinicii Novaoptic sunt încântaţi de noul format al site-ului

  • www.novaoptic.ro.
  • 8 September 2010, 23:00
DE CE?
Pentru că acum site-ul www.novaoptic.ro este :
> Mai simplu, mai direct, mai informativ!
Noul site prezintă într-o formulă vizuală îmbunătăţită serviciile oftalmologice şi produsele Novaoptic din domeniile CHIRURGIE OCULARĂ, CONSULTAŢII ŞI OPTICĂ MEDICALĂ, alături de articole special concepute de medicii clinicii, în rubrica INFORMAŢII PENTRU PACIENŢI.
Site-ul oferă vizitatorilor săi o gamă foarte largă de informaţii despre servicii medicale, permiţând vizitatorilor accesul facil la NOUTĂŢILE din domeniul oftalmologiei. Este cunoscut, acest domeniu medical a înregistrat în ultima perioadă o dinamică extraordinară, progresele recente ajutând la diagnosticul precoce şi tratamentul eficient al bolilor oculare. Iată câteva exemple:
> detectarea şi prevenirea riscului apariţiei ambliopiei la copii, prin folosirea noului aparat Plusoptix; > progrese revoluţionare în chirurgia cataractei, cu dezvoltarea de noi tehnici de incizie şi tipuri de cristaline artificiale foldabile;
> utilizarea tehnologiei OCT (tomografia în coerenţă optică) pentru evidenţierea schimbăriloranatomice şi de structură ale retinei. OCT-ul este extrem de eficient în monitorizarea tratamentului degenerescenţei maculare a pacienţilor cu tratament LASER sau cu injecţii de Avastin. De asemenea OCT-ul poate evalua starea de sănătate a nervului optic şi permite urmărirea evoluţiei pacienţilor cu glaucom. Scanările OCT-ului pun în evidenţă atât fibrele nervoase din retină cât şi structura nervului optic. Pentru retinopatia diabetică este foarte utilă depistarea precoce a edemului macular, iar în fazele avansate tracţiunile vitreo- retiniene;
> utilizarea laserului în patologia retinei;
> ecografia oculară cu rol în diagnosticarea unor afecţiuni oculare, localizarea corpilor străini, evaluarea retinei în cazul lipsei de transparenţă a mediilor oculare; > fotografierea digitală a retinei, instrument de neegalat în patologia retinei
> câmpul vizual computerizat, cu rol în diagnosticarea precoce a glaucomului şi a afecţiunilor nervului optic etc.
O componentă specială în structura site-ului www.novaoptic.ro este reprezentată de aplicaţia Programări online. Astfel pacienţii au posibilitatea să se programeze online la oricare din cele 3 centre medicale Novaoptic, fiind asistaţi de membrii echipei Novaoptic. Produsele destinate corectării şi îngrijirii vederii (ochelari de vedere, ochelari de soare cu protecţie 100% UV, lentile de contact şi accesorii) reprezintă un alt domeniu important în structura site-ului www.novaoptic.ro. Vizitatorul modern are posibilitatea să cunoască informaţii utile despre ochelari şi ultimile tendinţe din domeniu. O soluţie inovativă, aparatul Visioffice, reprezintă un progres important în obţinerea unei calităţi deosebite şi precizie a OCHELARILOR PERSONALIZAŢI.
Ne face plăcere să ne recompensăm clienţii fideli prin oferirea CARDULUI DE FIDELITATE Novaoptic, cu multiple avantaje!
Mai mult decât o prezentare profesională a portofoliului de servicii oftalmologice şi produse de optică medicală, novaoptic.ro reprezintă o cale de dialog, o întâlnire prietenoasă între companie şi clienţii Novaoptic.
În acest spirit, site-ul conţine un istoric al activităţii, declaraţia de valori, orientarea către client prin implementarea sistemului de management al calităţii conform standardului de referinţă SR EN ISO 9001:2008 şi prezintă echipa Novaoptic, cu o descriere în detaliu a activităţii medicilor.
“Ne dorim sa extindem comunicarea cu pacienţii nostri şi după ce îi întâlnim la Clinica Novaoptic. Credem astfel că adăugăm beneficii şi dăm valoare relaţiei noastre.
Avem cei mai buni pacienţi. De aceea, ei vor să se bucure de cea mai clară vedere şi de cei mai sănătoşi ochi. Iată de ce ne place să le vorbim mai mult şi să-i informăm la timp despre cum putem avea grijă permanent de sănătatea vederii lor.
Site-ul www.novaoptic.ro exprimă deopotrivă bucuria şi dorinţa noastră de a satisface nevoia statornică de NOU a pacienţilor noştri” , afirmă dna Daniela Guliciuc, directorul de marketing al Clinicii Oftalmologice Novaoptic.
Postarea fotografiilor relevante, difuzarea filmelor de la intervenţiilor chirurgicale oculare (însoţite de explicaţiile medicului), toate acestea completează vizual informaţia scrisă pentru a oferi clienţilor Novaoptic o mai bună înţelegere asupra afecţiunii oculare tratate.
Rubricile “Ce spun clienţii noştri” şi “formularul de contact” sunt alte forme interactive de comunicare pentru a face schimb de idei, pentru a împărtăşi din experinţa noastră.
De aceea, vă invităm să ne vizitaţi şi la www.novaoptic.ro! Pe curând!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Boala din fire n-are lecuire
Program Tv SOMAX, joi, 9 septembrie
Mărfurile contrafăcute, benefice pentru consumatori şi industrie
Contribuţiile sociale la Persoane Fizice Autorizate. Un nou episod de bâlbâieli
Germania, ţara UE cu cele mai mici creşteri salariale in ultimii 10 ani
În condiţiile actuale mingea se află la preşedintele Ghimpu
Referendumul, înfrângere planificată?
Smart blindat cu ţigări de contrabandă
Senatorul Câmpanu filozofează pe seama sănătăţii noastre
Accident rutier la Brăeşti
Un locuitor din Dângeni bătut măr de un puşti
omul a avut nevoie de 90 de zile de îngrijire medicală
Parcul Curcubeului va fi reabilitat
Banii de la Ministerul Economiei au fost împărţiţi
Moartea bădiei Dumitru trebuie să fie învăţătură de minte cîruţaşilor
Directorii de şcoli pot sancţiona neştiinţa de la Bac
Generala Macovei una spune şi alta face cu directorii de şcoli
De la anul vom avea card de sănătate
Cadrele medicale iar se joacă de-a protestele
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă