Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10775
De la 07 Ianuarie 2003
122896424

Prima masura a lui Sorin Grindeanu, dupa preluarea conducerii arbitrului telecom:

  • A incetat detasarile a 24 de persoane/Alti opt angajati au fost retrasi de Posta Romana ori au plecat singuri dupa demisia lui Adrian Dita
  • 10 November 2017, 23:00
Sorin Grindeanu, noul presedinte al autoritatii de reglementare in comunicatii (ANCOM), a semnat miercuri, 8 noiembrie, la o zi dupa ce a fost validat de Parlament in aceasta functie, deciziile de incetare a detasarii in cadrul institutiei a 24 de persoane. Deciziile sunt efective incepand cu 13 noiembrie, iar cele 24 de persoane nu au dreptul de a incasa plati compensatorii, au precizat pentru HotNews.ro, oficialii autoritatii.
Altor 8 angajati le-a fost retrasa detasarea de catre Posta Romana sau au plecat singuri dupa demisia lui Adrian Dita de la conducerea acestei autoritati, potrivit surselor HotNews.ro care au transmis lista celor 32 de persoane detasate in ANCOM in perioada mai-septembrie 2017.
Fostul premier demis prin motiune de cenzura de PSD-ALDE, Sorin Grindeanu, a fost validat marti, 7 noiembrie, in functia de presedinte al arbitrului telecom (ANCOM), de catre Plenul Parlamentului, iar miercuri, 8 noiembrie, a semnat deciziile de incetare a detasarii in cadrul institutiei a 24 de persoane.
Intr-o declaratie pentru Mediafax, data miercuri, 8 noiembrie, Sorin Grindeanu a spus: "Am incetat toate detasarile, 24 la numar. Astazi am dat o decizie in acest sens".
HotNews.ro a obtinut lista celor 32 de persoane care fusesera detasate in cadrul ANCOM in perioada mai-septembrie 2017 de catre Adrian Dita, cel care si-a dat demisia luna trecuta de la conducerea autoritatii. (Vezi atasat documentul. Cei cu galben au fost retrasi de Posta Romana sau au plecat singuri dupa demisia lui Dita, inainte sa vina presedinte Grindeanu.)
Demisia lui Adrian Dita fusese ceruta de catre toti parlamentarii, inclusiv cei ai PSD-ALDE, pe motiv ca ar fi pus in pericol functionarea autoritatii prin reorganizarea fulger facuta de acesta, concedierea mai multor experti cu zeci de ani de experienta in telecomunicatii si detasarea in ANCOM a unor angajati de la Posta sau SNR, companii reglementate chiar de catre ANCOM.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Psihanalistul şi politicianul
Horoscopul zilei de 11.11.2017
Trei copii, raniti usor dupa ce a cazut o parte din tavanul clasei in care invatau
Recapitulare. Ce cuprinde de fapt "revolutia fiscala"
Cum combate UE masinaria de propaganda a Kremlinului
Oresa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 10.11.2017
Gabriel Biris: Ca avocat, castig de 20 de ori mai mult decat secretara mea,
dar la anul ea o sa plateasca de patru ori mai mult contributii sociale decat mine
Cine sunt angajatorii pe care Misa si Tudose vor sa-i bage la inchisoare
pentru neplata contributiilor sociale: PSD Bucuresti, filiala condusa de Gabriela Firea, are datorii de peste 100.000 de lei
Euro trece de 4.63 de lei, record al ultimilor ani
Francul elvetian trece si el de 4 lei
Guvernul Tudose vrea dosare penale pentru firmele care nu platesc asigurarile sociale.
Cei mai mari restantieri la bugetul asigurarilor sociale sunt firmele de stat
Încă un succes al Lumii lu’ Rotundu. Dosarul poliţistului Gorgan va fi strămutat
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Profanatorii
Catrenul săptămânii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog