Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Administraţie
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22009
De la 07 Ianuarie 2003
93636929

Primăria Mihai Eminescu - Comunicat

  • 21 July 2021, 16:23
Primaria comunei Mihai Eminescu, judetul Botoșani, aduce la cunoștința agenților economici și populației că termenele de plată ale impozitelor și taxelor locale, în conformitate cu prevederile Codului fiscal, sunt următoarele:
- 30 septembrie 2021 – taxa de salubrizare (rata aferentă trimestrului III 2021);
- 30 septembrie 2021 – impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, impozitul pe mijloacele de transport și taxa de afișaj în scop de reclamă și publicitate (ratele aferente semestrului II 2021);
- 30 octombrie 2021 – taxa închiriere pajiști (ultima rată).
Totodată, se aduce la cunoștință persoanelor fizice și juridice că în luna septembrie sunt termene scadente la plata redevenței pentru concesiuni în majoritatea contractelor încheiate.
Pentru plata cu întârziere a impozitelor și taxelor locale se percep majorări calculate pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadență și până la data stingerii sumei datorate.
Astfel, Primăria comunei Mihai Eminescu, invită toți contribuabilii comunei, persoane fizice și juridice, să achite conform Codului Fiscal și a HCL – urilor de aprobare a taxelor, atât restanțele din anii anteriori cât și a obligațiilor ce le revin pe anul în curs pentru că în caz contrar se vor demara procedurile de executare silita a debitelor existente în evidențele Compartimentului de Taxe și Impozite.
Reamintim cetățenilor că plățile pot fi efectuate la sediul primăriei atât în numear cât și cu card bancar prin POS, dar și on – line, prin Sistemul național electronic de plată de pe site-ul www.ghișeul.ro.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cîțu îl face pe Iohannis agentul său electoral
Strategia anti-Orban făcută la Guvern: mesajele tematice și cum vrea premierul să câștige "big time" în Ardeal
„Corbii” care ciugulesc bugetul Primăriei Vlăsâneşti
Ioan Rotundu
Corbii” care ciugulesc bugetul Primăriei Vlăsâneşti (II)
Ioan Rotundu
Nu poţi umbla la stupul cu miere fără să te lingi pe degete!
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 19 - 25 iulie 2021
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Logica beţivului
Cârpacii, manageri şi specialişti, de la Nova Apaserv
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă