Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
38769
De la 07 Ianuarie 2003
103387042

Primăria Mihai Eminescu - Comunicat de presă

  • 21 June 2022, 19:44
Primăria comunei Mihai Eminescu roagă toţi locuitorii să coopereze în vederea efectuării Recensământului populaţiei şi locuinţei.
Aducem la cunoştinţă că toate datele pe care cetăţenii le declară în vederea efectuării Recensământului sunt folosite strict pentru a se stabili statistic numărul de locuitori ai comunei. Aceste date nu sunt folosite în niciun alt scop si nu se va efectua nicio modificare la numarul de persoane declarate la Rolul fiscal sau agricol din evidenţele Primăriei.
Recensământul este efectuat de către persoane desemnate din cadrul Primăriei comunei Mihai Eminescu care se deplasează la fiecare gospodărie pentru a colecta datele necesare.
Subliniem faptul că anumite finanţări europene şi guvernamentale sunt obţinute în raport cu populația unei anumite zone sau localităţi ceea ce înseamnă că Unităţile Administrativ Teritoriale pot primi fonduri în funcție de populația rezidentă, care este calculată cu ocazia recensământului, adică Primăria poate primi finanţări europene şi/sau guvernamentale şi poate accesa mai multe proiecte dacă locuitorii comunei işi dau concursul şi declară în mod corect toţi membrii gospodăriei.
Aşadar, prin completarea corectă a Resensământului, vom figura cu numar corect de locuitori si vom putea obţine punctaj semnificativ la depunerea proiectelor spre finanţare, fapt ce ne va avantaja în vederea realizării investiţiilor în zona în care dumneavoastră locuiţi.
Totodată, aducem la cunoştinţă că refuzul oamenilor să ofere informaţiile prevăzute în chestionarul de recensământ sau furnizarea datelor incomplete ori eronate în cadrul procesului de recenzare constituie contravenţie care poate fi sancţionată cu amendă între 1.000 și 3.000 lei, conform OUG 19/2020.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Horoscopul săptămânii 20 – 26.06.2022
Bancul săptămânii: Evreul şi prostituata
Cacealmaua lui Heiuş privind impozitarea „şmecherilor”
Ioan Rotundu
Bătaia de joc practicată de angajaţii Nova Apaserv la adresa abonaţilor
Ioan Rotundu
Pitorac şi barca pandemiei
Ioan Rotundu
“Ameninţările” lui Macaleţi puse în practică de Federovici
Ioan Rotundu
La pomul lăudat Vatra să nu te duci cu maşina, doar cu sacoşa
Ioan Rotundu
Festivalul "Floare Albastră" - istoric
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă