Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Important
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12942
De la 07 Ianuarie 2003
89163688

Primăria Mihai Eminescu – Comunicat de presă

  • Cum deputatul PSD Costel Lupaşcu se laudă cu realiozări pentru care nu are niciun merit
  • 5 November 2019, 14:27
Primaria comunei Mihai Eminescu aduce la cunostinta ca de curand, in comuna au fost impartite pliante politice care au drept scop dezinformarea locuitorilor cu privire la investitiile din comuna, insinuandu-se ca ar fi realizate datorita domnului deputat PSD Costel Lupascu.
Facem precizarea ca toate investitiile consemnate in acel material au fost prezentate intr-un mod minciunos si neancorat la realitate.
Domnul deputat PSD nu are cunostinta despre tipul investitiilor si sursa lor de finantare. Majoritatea investitiilor la care face referire sunt finatate din fonduri europene prin programul PNDR 2014-2020, in perioada in care dumnealui nu era deputat.
In primul rand, toate investitiile realizate pentru comuna Mihai Eminescu sunt datorate muncii depuse de aparatul de specialitate coordonat de Primarul comunei.
Mai mult decat atat, mentioneaza ca datorita guvernului din care facea parte, comuna a realizat investitii, afirmatie total gresita!
Relizarile pe care el le mentioneaza, in necunostinta de cauza, sunt proiecte finantate din fonduri europene, iar pentru finantarea acestora, nu vedem legatura domnului deputat PSD cu atragerea fondurilor europene.
Referitor la lucrarile aferente modernizarii si dotarii Scolilor din comuna Mihai Eminescu, tinem sa ii aducem la cunostinta domnului Lupascu ca acestea sunt finalizate, insa dumnealui daca nu a avut niciodata contact cu administratia locala a comunei, nu are de unde sa stie acest fapt.
De necrezut este ca in materialul despre care facem vorbire, dl Lupascu sustine ca VA SPRIJINI REALIZAREA SALII DE SPORT IN COMUNA MIHAI EMINESCU.
Primaria comunei a avut depus inca din anul 2007 la Compania Nationala de Investitii. proiectul pentru Realizarea Salii de sport in comuna Mihai Eminescu, iar in anul 2018 pe o alta masura de finantare, dar pentru ca nu am avut culoare politica care trebuia, aceasta investitie nu a primit aprobare.
Pentru realizarea salilor de sport, au primit finantare de la bugetul de stat, preferential doar primariile ai caror primari sunt din acelasi partid politic ca al domnului Lupascu.
Astfel, Primaria comunei Mihai Eminescu se arata dezamagita de afirmatiile minciunoase si de faptul ca o persoana care niciodata nu s-a aratat interesata de comuna isi isuseste dezvoltarea acesteia prin realizarea obiectivelor.
Totodata aducem la cunostinta ca Primaria are deptul de a se indrepta impotriva celor care prin dezinformare/ informare gresita aduc atingere imaginii institutiei, pe toate caile legale.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Corupţia din Poliţia Ştefăneşti ocrotită de la nivelul IJP Botoşani
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 4. - 10.11.2019
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Sfântul politicienilor
Studiu de fezabilitate pentru „Autostrada Nordului” Satu Mare - Suceava,
deși proiectul nu este inclus în Masterplanul de Transport
Nu, este doar teama de consecinţele faptelor comise
Ioan Rotundu
În ce context a fost propus Şerbănoiu ca prefect de Botoşani
Ioan Rorundu
Posibile tentative de jefuire a bugetului Primăriei Botoşani
Solicitări de donaţii şi sponsorizări în scop cultural
Mesaj de condoleanţe
Alegeri prezidenţiale fără miză şi cu multe situaţii ridicole
Ce-i reproşez şi ce îmi doresc de la preşedintelui Klaus Iohannis
Ioan Rotundu
imele rezultate, Auckland, Noua Zeelandă
- Barna - 47,6%, Iohannis - 27,2% (191 votanți)
Stupizenie de răspândac PSD în ziua alegerilor
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă