Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4711
De la 07 Ianuarie 2003
111180039
Primarul Cătălin Flutur:

Responsabilitatea mea este să vă mai conduc o dată la victorie

  • 20 April 2012, 23:00
Ieri, Alianţa Mişcarea pentru Botoşani a fost înregistrată oficial, la Biroul Electoral Judeţean. La eveniment au participat peste o sută de membri ai alianţei care şi-au susţinut liderii celor trei politice, Partidul Democrat Liberal, Partidul Ţărănesc Creştin Democrat şi Partidul Ecologist Român.
Cătălin Flutur, liderul PDL Botosani, Corneliu Furtună, liderul PNŢCD şi Mircea Costea, liderul PER. Apoi cu toţii s-au întâlnit în sala de conferinţe de la Hotel Rapsodia, unde rând pe rând, principalii exponenţi ai Mişcării pentru Botoşani au spus lucrurilor pe nume.
Cu toţii au arătat că îi uneşte dorinţa de victorie. Nu numaidecât una răsunătoare, ci mai degrabă una decentă.
„Responsabilitatea mea este să vă mai conduc o dată la victorie. Primarii care sunt în funcţie şi care au avut şi rezultate au rămas alături de noi şi le mulţumesc tuturor. La fel trebuie să le mulţumesc şi colegilor noştri primari cu rezultate deosebite, dar care acum nu mai candidează pentru noi. În momentul de faţă există un calcul: sunt candidaţi care nu sunt primari, dar vor câştiga sigur.
Şi vă garantez că noi îi ştim. Nu în ultimul rând, trebuie să le mulţumesc şi celor care s-au alăturat nouă şi vreau să vă spun că nu o să vă pară rău niciodată că aţi venit într-o mare familie. Noi ştim să avem grijă şi de mamă, şi de tată, de fraţi şi de verişori”
, a spus celor prezenţi Cătălin Flutur.
Acesta a amintit celor prezenţi de momentul în care PDL a fost lăsat singur la guvernare, după ce PSD a sărit din barca care se scufunda din cauza crizei, iar măsurile nepopulare au atras nemulţumirile populaţiei. Cu toate acestea adevărul nu poate fi tăgăduit:
„Cel puţin, nu am minţit. Am fost corecţi şi prin corectitudine am trecut peste perioada de criză. Haideţi să câştigăm alegerile şi să ne bucurăm cu toţii”, a mai spus Cătălin Flutur. În cadrul întâlnirii, candidaţii la primăriile din judeţ au fost validaţi de Colegiul director al Mişcării pentru Botoşani. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Curiozitatea din cireş
Luni, şomerii sunt chemaţi la un seminar de informare
Săptămână bogată în acţiuni pentru Casa Corpului Didactic
Botosani: Elevi cu care întreg judeţul se mândreşte
Atenţie la căpuşe!
Prefectul Roman este acuzat că protejează primarii penali
Macaleţi îl compară pe Flutur cu un animal rănit
PRM: Niţură are probleme cu perdeaua de la cabina de vot
Casă aprinsă de un jar căzut din sobă
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă