Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23539
De la 07 Ianuarie 2003
118375071
Primarul Ezgen Nechita

Baronul PSD de Drăguşeni continuă să sfideze legea

  • Ioan Rotundu
  • 12 January 2021, 19:59
Beneficiar al al serviciilor grupării mafiote fondată şi condusă de Raluca Stâncescu pe vremea când aceasta era prim-procuror la Parchetul Săveni şi apoi la cel de pe lângă Tribunalul Botoşani, grupare care a introdus corupţia în interiorul justiţiei şi poliţiei botoşănene, primarul comunei Drăguşeni Eugen Nechita (foto) continuă să sfideze legea..
Dacă organele judiciare şi-ar fi făcut datoria conform legii, acum acest primar poate ar fi fost coleg de penitenciar cu Raluca Stâncescu la Rahova Bucureşti. Cum poliţia şi justiţia l-au salvat de fiecare dată când s-a aflat în conflict cu legea penală, primarul continuă să facă legea în comuna Drăguşeni şi pe unde mai are interes.
Redau mai jos o scrisoare primită de la Bucureşti, de la două persoane pe care Nechita le-a înşelat cum i-a poftit inima şi continuă să le înşele pentru că în judeţul Botoşani legea nu mai are nicio putere în faţa celor care se bucură de protecţia PSD. Iar Nechita este unul dintre cei mai apăraţi şi favorizaţi infractori în libertate.

„Ma scuzați ca îndrăznesc sa va abordez in acest mod, dar am citit articolele dvs despre primarul comunei Draguseni, Nechita Eugen și poate ma puteți ajuta . Ma numesc Dana Iordache sunt din București .
Tatăl meu Ciocaneli Dan, care a decedat în anul 2010,face parte din familia Ciolac și Ghyka, familii care au deținut mai multe proprietăți pe raza județului Botoșani. Părinții mei s au luptat ani mulți din anii 1990 pentru recuperarea acestor proprietăți, dar fără succes datorita mafiei care și acum exista în acest județ .
În anul 2005, tatăl meu l a cunoscut pe primarul comunei Draguseni, Eugen Nechita, renumitul baron de PSD, care se pare ca guverneaza aproape tot județul. I a promis marea cu sarea, ca obține el tot în numele nostru, dar de fapt interesul lui a fost numai personal, sa ne escrocheze.
După moartea tatălui meu, pe mine și pe mama mea, ne a păcălit și ne a luat tot. De ani de zile îl dam în judecata pentru suma de 220000 euro, pentru a recupera măcar o parte din ceea ce a luat el, dar instanta, după recursuri făcute de el la toate instantele din zona, abia la Înaltă Curte de Justiție din București, am obținut 54000 euro prin hotărâre definitiva.
Anul trecut pe 9 noiembrie, a trimis hârtie de la Primărie semnata de el personal ca el nu are nici un fel de bunuri, de venit, absolut nimic. La sfârșitul lunii decembrie anul trecut am primit din nou adresa, semnata tot de el, ca i se va opri decât 600 lei din salariu, ceea ce înseamnă că după atâția ani de umilință, vom mai aștepta încă vreo 20 ani pana sa ne recuperam banii, iar el sa ne rada în nas și sa și bata joc în continuare de noi.
Rugămintea noastră, a mea și a mamei, este dacă ați putea să ne ajutați. Am citit în articolul dvs ca ati aflat ca are mai multe bunuri, inclusiv o casa în comuna Curtesti. Si mama cunoaște ca ar avea și suprafețe mari de terenuri, dar el a declarat ca nu are absolut nimic.
Va mulțumim anticipat și așteptăm un răspuns de la dvs.
O zi bună
Dana Iordache
Geta Ciocaneli”


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comunicat de presă - Primăria Mihai Eminescu
Serviciile secrete americane au 180 de zile pentru a dezvălui ce știu despre OZN-uri
NASA a descoperit o bulă uriașă creată de om care protejează Pământul de radiații
Doctorul personal al Papei Francisc a murit din cauza complicațiilor provocate de Covid-19
Horoscopul săptămânii 11 – 17.01.2021
Bancul săptămânii: Replica inspirată a românulu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaischi
Arhiepiscopul Argeşului spune că se va vaccina dup㠄cei din prima şi a doua urgenţă”
Madam Huncă continuă să facă legea în şcoli dar şi în IŞJ
Ioan Rotundu
Dosarul zilei . Dispute pe seama descoperirii unui mormânt
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă