Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
6333
De la 07 Ianuarie 2003
90451705

Primarul Flutur a chemat primarii din judeţ la adunat bani din fondurile de coeziune

  • 21 December 2011, 23:00
Ieri, la ultima şedinţă din an a Colegiului Prefectural, reprezentantul Guvernului în teritoriu, Cristian Roman, a invitat primarii din judeţ la unitate şi la curaj în accesarea fondurilor pe diverse segmente. Primarul municipiului Botoşani a chemat şi el edilii din judeţ la solidaritate, în scopul de a aduna cât mai mulţi bani, în special pe fondurile de coeziune în perioada 2014-2020.
„Dacă noi am fi avut în momentul de faţă nişte strategii de dezvoltare a comunităţilor noastre, nu trebuia decât în momentul acesta să încercăm să le adunăm, să le combinăm, să vedem care sunt proiectele zonale.
Fondurile vor veni prin negocierile pe care le facem şi vorbim de proiecte de interes mare. Şi eu încerc în momentul de faţă şi am făcut propunerea colegilor primari, cei care sunt vecini cu Botoşani-ul, să intram în acea zonă metropolitană, pentru că avem o şansă în plus. Botoşani-ul are resurse şi poate să susţină o asociaţie de dezvoltare intercomunitară pentru astfel de proiecte. Numai în momentul în care vom accepta cu toţii să intrăm în nişte structuri mai mari, putem să aducem mai mulţi bani”
a spus celor prezenţi primarul Cătălin Flutur.
Acesta a arătat că indiferent ce se întâmplă în 2012 sau 2013, Botoşani-ul va fi în într-o regiune şi succesul va depinde de abilitatea cu care fiecare îşi va gestiona interesul, indiferent de apartenenţa politică. Primarul îndepărtatei comune Mitoc, Vasile Capotă, a cerut să intre în proiectul edilului municipiului Botoşani, cel legat de zona
metropolitană, convins fiind că prin acest artificiu comunele nu vor dispărea, ci vor deveni mai puternice. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Botoşani: Două noi maşini pentru urgenţele medicale
Nova Apaserv a pierdut procesul cu angajaţii
urmează recursul
Angajat al Nova ApaSErv bătut de proprietar pe când citea contorul
Program de circulaţie tramvaie perioada 24.12.2011 – 08.01.2012
Moş Crăciun din tramvai
IŞJ Botoşani se închide cu fard de 50 mii lei
Farmaciştii botoşăneni îşi vor primi der la CAS banii restanţi
Prefectul Cristian Roman a îndemnat la ajutor umanitar
Horoscop
Bancul zilei: Democraţia americană
Reţeta zilei: Orez cu ciocolată şi şoto
Caricatura zilei
Botoşani: Mascaţii l-au înconjurat, ieri, pe prefectul judeţului
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă