Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Important
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
9719
De la 07 Ianuarie 2003
69846496

Primarul Flutur a mai primit un premiu naţional

  • 31 October 2011, 23:00
Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur a primit, la finele acestei săptămâni, un premiu de excelenţă, în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro. Portalul naţional de Administraţie Publică www.Administratie.ro şi Agenţia OSC îşi propun, prin acest eveniment, devenit o tradiţie în ţara noastră, să evidenţieze eforturile depuse de autorităţile locale şi centrale pentru bunăstarea comunităţilor pe care le conduc.
Gala Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro s-a aflat, anul acesta, la cea de-a VII-a ediţie, evenimentul la care au fost prezenţi primari, viceprimari, prefecţi, suprefecţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, reprezentanţi ai Guvernului României şi instituţiilor guvernamentale, senatori, deputaţi şi reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale ale administraţiei publice din România avînd loc la Hotel Piatra Mare din Poiana Braşov.
Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur a primit, în cadrul acestei gale, premiul de excelenţă în administraţie, pentru cele mai valoaroase proiecte de accesare a fondurilor europene. Doar trei primari din ţară au mai primit acest premiu, respectiv primarii din municipiile Bacău, Deva şi oraşul Slănic Moldova.
În ultimii şase ani, municipiul Botoşani a primit fonduri europene pentru modernizarea şi reabilitarea străzilor şi iluminatul stradal, modernizarea Centrului Istoric, reabilitarea sistemului de termoficare urbană, creşterea siguranţei şi prevenirea criminalităţii, reabilitarea unor şcoli din oraş şi a spitalelor aflate în administrarea primăriei, precum şi reabilitarea arterelor pietonale ori construcţia primului parc de distracţie.
„Premiul acesta vine să sublinieze încă o dată eforturile şi munca pe care le-am depus alături de echipa pe care am avut-o, pentru a ne îndeplini promisiunile pe care le-am făcut botoşănenilor că nu vom sta degeaba, odată ce vom fi aleşi.
Aş vrea să mulţumesc consilierilor locali şi să-i felicit totodată pentru că au înţeles necesitatea accesării fondurilor europene pe proiecte care să răspundă nevoilor pe care oraşul nostru le are.
Ca primar, am înţeles, de la început, importanţa obţinerii acestor bani europeni ştiind că, fără ei, nu vom reuşi să dezvoltăm oraşul. Accesarea fondurilor europene ar trebui să constituie pentru cât mai mulţi dintre noi, cei aleşi să gândim bunăstarea comunităţilor pe care le reprezentăm, o prioritate.
Trebuie să privim aducerea banilor europeni în oraşele pe care le conducem ca pe o şansă care ni se oferă pentru dezvoltare şi să gândim proiecte adaptate nevoilor pe care cei care formează comunitatea care ne-a ales, le au.
Faptul că suntem oraşul cu proiecte pe toate axele de finanţare vorbeşte de la sine despre implicarea şi dorinţa noastră pentru dezvoltarea oraşului. Am promis, chiar de la începutul primului meu mandat că vom aduce bani europeni în oraş şi, iată că ne ţinem de cuvânt”
, a declarat primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (3)]


Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Deosebirea dintre amantă şi nevastă
Reţeta zilei: Salce de muştaru rece, pentru răsol
Întrerupere generală apă 4-5 noiembrie!
Prețul de producție al gigacaloriei a scăzut cu 30 de lei
Incetati sa va mai pacaliti singuri
economia este slabă, iar starea ei s-a înrăutăţit în octombrie
Ultimele clipe ale lui Steve Jobs
Ostatici, pe locul trei
Treabă bună, dar pe jumătate
Ioan Rotundu
Ponta, despre şansele lui Geoană la prezidenţiale
A venit 1 noiembrie, dar n-avem zăpadă
ce facem până la urmă cu anvelopele de iarnă
Laserul românesc aflat la loc de cinste în lume
Cămătarii din politica botoşăneană
O călătorie cu maxi-taxi costă, de azi, 2 lei
S-a majorat taxa pentru gunoi
Comasarea spitalelor creează incertitudini angajaţilor
Sancţiuni pentru profesorii care au elevi cu rezultate proaste la învăţătură
Spitalul Judeţean se războieşte în instanţă cu E.on
UE va impune o taxă de poluare pentru centralele de apartament, din 2013 sau 2015
Botoşani: Consilierii PSD şi PNL şi-au înfruntat liderii de partid
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă