Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8714
De la 07 Ianuarie 2003
122868781

Primarul de Băluşeni se delimitează de limbajul inadecvat al angajatului Ştefan

  • 10 September 2021, 15:21
Primarul comunei Băluşeni, Gheorghe Claudiu Doroftei (foto) a remis redacţiei noastre o scrisoare prin care se delimitează public de limbajul inadecvat şi ameninţător al angajatului primăriei Cristian Silviu Ştefan pe postul de inspector cu fondurile europene şi care este inculpat într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.
Acest aspect nu înseamnă că vom opri desfăşurarea anchetei pentru a clarifica toate aspectele sesizate prin reclamaţia primită la redacţie.
Redau mai jos, integral, textul primit:

Stimate domnule Rotundu,
Încep prin a vă spune că sunt consternat de înregistrarea postată de dumneavoastră în Jurnalul de Botoșani.
Mă dezic total de un astfel de limbaj și mai ales atitudine față de un senior.
Toată viața am manifestat simpatie, bunăvoință și respect față de persoanele cu experiență de viață. Nu încerc să mă scuz, dar ca să înțelegeți poziția mea vă relatez următoarele: Am intrat în competiția pentru primăria Bălușeni cu gândul de a face ceva pentru comunitate, pentru tinerii din comună cât și pentru seniorii acestei comune, pentru a putea face am nevoie de un aparat de specialitate bine pregătit și profesionist.
Acesta este motivul pentru care am început să caut și să antrenez în activitate tinerii din comună. Am organizat conform legii concursuri pentru diferite posturi, iar dosarele depuse au fost verificate și avizate pentru participarea în concurs. Cum aș fi putut să opresc participarea în concurs al unui candidat,în speță Ștefan Silviu Cristian, atât timp cât comisia de selecție a dosarelor a considerat că îndeplinea toate condițiile de formă și de fond. Nu aș fi comis un abuz?
Nu am avut nici o clipă informații privind problemele acestuia cu justiția și nimic din comportamentul lui nu trăda acest aspect.
Dacă într-adevăr există probleme cu justiția vă asigur că odată cu emiterea unei hotărâri judecătorești definitive, nu va mai face parte din colectivul primăriei Bălușeni.
Buna mea credință și încrederea pe care o am vis a vis de el ca persoană, am concretizat-o, într-adevăr, și prin a-i boteza copilul atunci cand mi-a cerut-o. Este știut faptul că un botez nu se refuză și este o binecuvântare să fii părinte spiritual, să încredințezi un copilaș lui Dumnezeu.
Am recurs la acest gest nu din dorința de a face ceea ce ați precizat în articolul dumneavoastră, ci pentru a arăta solicitudine și susținere pentru tinerii comunei. (Mai am cinci copilași botezați)
Pe această cale îmi cer scuze eu pentru limbajul folosit de domnul Ștefan și mă bazez pe experiența și capacitatea dumneavoastră de a înțelege pornirile verbale violente și agresive ale tinerilor, astăzi mai mult ca oricând, în această societate marcată de răutăți și calată pe ce e mai rău. Fac apel la răbdarea și solicitudinea din partea dumneavoastră și vă asigur că lucrurile se vor limpezi, iar acele anonime primite de dumneavoastră își vor demonstra inutilitatea și răutatea Cu aleasă considerație,
Primarul Comunei Bălușeni
Doroftei Gheorghe Claudiu


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 30 august – 5 septembrie 2021
Bancul săptămânii: Sinceritate matrimonială
Traficant de droguri angajat să gestioneze fondurile europene
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Orban face mutarea decisivă în Parlament și pune pe traseu moțiunea USR-PLUS și AUR
PNL, PSD și UDMR au boicotat iar ședința birourilor permanente
Cârdăşie politică cu oferire de sinecuri din banii publici
Ioan Rotundu
Limbaj de drogat funcţionar public în Primăria Băluşeni
Ioan Rotundu
Dosarul zilei: Săptămâna nebună a impostorilor politici
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog