Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
15117
De la 07 Ianuarie 2003
103415628

Primarul de Dimăcheni, sătul de glodul din comună, s-a plâns premierului Victor Ponta

  • 18 May 2014, 23:00

Primarul comunei Dimăcheni, Ştefan Cojocaru, s-a plâns prim ministrului Victor Ponta că proiectele întocmite cu bani grei, menite să salte comuna din anonimat şi sărăcie s-au împotmolit prin vreun sertar prăfuit prin birourile unui minister. Of-ul cel mare al edilului este lipsa asfaltului care desconsideră localitatea şi rugămintea sa către premier a sunat mai mult a lehamite şi neputinţă. Primar la al patrulea mandat, situaţie pentru care unii ar da bani grei, Ştefan Cojocaru, tehnician veterinar, dar şi absolvent de Spiru Haret, specializarea Drept, a stors cât a putut bani de la oameni ca să mai facă câte ceva în comună. Oportunitatea unor finanţări pe proiecte care s-au încâlcit pe diferite axe i s-a părut mană cerească edilului care după ce a dat bani grei pe studii şi hârţogăraie nu a pimit nici un răspuns. Singura lui şansă i s-a părut a fi premierul Victor Ponta. „Sunt primar într-o comună înfiinţată mai nou. Mă învecinez cu şase comune şi din orice comună ai veni în Dimăcheni se termină asfaltul. Am un kilometru şi jumătate de drum naţional. Pe de altă parte vreau să vă informez că şapte miliarde m-au costat toate studiile de fezabilitate…puneam piatră de-un metru” a spus primarul Ştefan Cojocaru în stilul său caracteristic. N-a scăpat ocazia să ceară şi deblocarea proiectului care vizează refacerea şcolii din comună. Clădirea, foarte veche, serveşte actului educaţional pentru trei sute de copii care învaţă printre lighene la cea mai mică ploaie. „Am proiect pe şcoală, în care învaţă aproape 300 de copii, în care plouă şi mobilierul este de când învăţam eu. Este depus de mult timp şi tot aşteptăm. Sunt primar la al patrulea mandat şi tot ce am vrut să fac în comună şi am putu face a fost cu fondurile proprii” a mai adăugat edilul de Dimăcheni. Premierul Victor Ponta i-a promis sprijin. „Nu mai faceţi proiecte, lăsaţi să se împlinească cele pe care deja le-aţi înaintat. Dar cum de v-a izolat acolo între şase comune”, a zâmbit prim-ministrul Victor Ponta. (Liana Anuţei)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Concurs inedit organizat la Botoșani cu sprijinul partidului Forța Civică
„Votaţi candidaţii PNL, haiducii lui Şapte Cai, de strigă Bruxelles-ul : Vai!”
Promisiuni deşarte: Salariile cresc de la 1 ianuarie 2015
Traian Băsescu, huiduit de 20 de pensionari la Iași. Președintele: „Eu v-am trecut prin criză, doamnă, că altfel eraţi ca în Grecia!”
„Principala problemă a proiectelor pentru elevi în unităţile şcolare este lipsa continuităţii şi a sprijinului din partea autorităţilor locale”
Zeci de voroneni vor să protesteze din cauza disconfortului creat de praful ce le distruge sănătatea
Horoscopul zilei
Bancuri
Alimentarea cu gaz în Săveni şi Darabani, promisiune de la premierul Victor Ponta
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă