Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
2494
De la 07 Ianuarie 2003
69459464

Primii câștigători ai tombolei Modern Calor și-au ridicat premiile

  • 19 July 2011, 23:00
Desemnați vineri, 15 iulie, prin tragere la sorți, câștigătorii primelor 26 de premii ale tombolei ”Modern Calor te premiază!” au intrat în posesia obiectelor câștigate. Aceștia au fost anunțați telefonic, astfel încât luni, 18 iulie, la ora 10 cea mai mare parte dintre ei au venit la centrul de încasări de pe strada Vârnav nr. 7, pentru a-și lua premiile.
Norocoșii lunii iulie s-au arătat bucuroși de calitatea și utilitatea premiilor. ”Nu mi-a venit să cred că am câștigat un televizor! Nu am câștigat niciodată nimic! Am patru copii pe care i-am crescut singură și m-am obișnuit să muncesc pentru tot ce am. Am o pensie mică, dar îmi plătesc facturile în fiecare lună. Dumnezeu te ajută și când nu te aștepți. Chiar aveam un televizor vechi și cam stricat.”, a declarat cu lacrimi în ochi Viorica Ungureanu, câștigătoarea televizorului LCD din această lună.
”Nu am acasă un robot de bucătărie. Copiii și-au luat pentru ei, însă nu m-am îndurat să dau bani pentru mine. Vă dați seama ce mă bucur că am câștigat un robot! Să vă dea Dumnezeu sănătate și să mai organizați astfel de concursuri!”, a fost reacția Rodicăi Florescu, în momentul în care i-a fost înmânat premiul.
Tombola ”Modern Calor te premiază!” mai are de oferit 53 de premii, printre care și televizorul LCD fullHD cu diagonala de 81 de centimetri. Cei interesați trebuie să fie cu plata facturilor pentru căldură și apă caldă la zi, să completeze talonul lunii respective și să-l depună în urne la centrele de încasare, sau la BCR Grivița.
Serviciul marketing, comunicare

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Horoscop
Bancul zilei
Caricatura zilei
Băsescu a ciocnit cu “Băsescu”
Ioan Rotundu
A umilit până şi umilinţa
Ioan Rotundu
Mici, ca pe vremea când era bunica domnişoară!
abar n-aveau de Ziua Europei
Dans hunedorean - video
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă