Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14734
De la 07 Ianuarie 2003
101962689

Prinsă în flagrant cu mită de la poştaş

  • 4 March 2009, 23:00
Un factor poştal din comuna George Enescu a preferat să îşi rişte serviciul şi poate libertatea decât să mai fie şantajat de o femeie. Bărbatul a reclamat poliţiştilor că de o bună bucată de vreme este şantajat de Climansa Tudose de 52 ani din satul Stânca, prin ameninţarea cu darea în vileag a unor fapte compromiţătoare pentru persoana sa. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că la data de 21.10.2008, factorul poştal Ioan Radu s-a deplasat la locuinţa suspectei pentru a-i înmâna o scrisoare recomandată.
Întrucât nu a găsit destinatara la domiciliu, factorul poştal a semnat în fals confirmarea de primire şi a lăsat scrisoarea în cutia poştală. Ulterior, în perioada 27.02.-02.03.a.c., în repetate rânduri, femeia l-a ameninţat că va denunţa falsul comis de acesta, pretinzând suma de 500 lei pentru a nu da în vileag fapta comisă.
În cursul zilei de marţi, poliţiştii botoşăneni au organizat şi realizat prinderea în flagrant a şantajistei. „Asupra suspectei a fost găsită suma de bani pretinsă, în bancnote individualizate anterior de către anchetatori, la scurt timp după ce a primit banii de la factorul poştal. Femeia este cercetată pentru şantaj, iar factorul poştal pentru fals şi uz de fals”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Manuela Ieremie. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Gala Pitbull Challenge la Botoşani
Urban Serv are şanse să iasă cu pierderi la deszăpezire
Marfă contrafăcută în valoare de 12.000 lei descoperită de poliţiştii de frontieră
Liber la cătănie!
Litoralul pentru toţi
Taxă pe înfiinţarea de farmacii
Încă o fetiţă moartă prin înfometare
Vinde apartament dar... lângă Thessaloniki
Anunţa eveniment editorial
Horoscop
Comunicat de presă PNL Botoşani
29 de magistraţi colaboratori sau lucrători ai fostei Securităţi!
cine îi judecă pe români?
Comunicat de presă Memorialul Ipoteşti
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă