Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Religie
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
2408
De la 07 Ianuarie 2003
78596446

”Prison Break” – lider de audienţă chiar de la primul episod

  • 11 September 2007, 23:00
Primul episod al fenomenului ”Prison Break” a debutat la Pro Tv luni seară, 10 septembrie, la ora 23.15, cu audienţe spectaculoase şi telespectatori fascinaţi de povestea lui Michael Scofield şi a lui Lincoln Burrows. Pro Tv a fost lider incontestabil de audienţă şi a atras în faţa televizoarelor pe cei mai mulţi români, reuşind să înregistreze în rândul publicului din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani o audienţă medie de 3,8 puncte de rating şi 19,1% cota de piaţă.
Aventurile din închisoare ale celor doi fraţi, dar şi povestea intrigantă a planului evadării din Fox River, pe care Michael şi l-a tatuat pe corp, s-au plasat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor români. Astfel, pe publicul comercial, Pro Tv a ocupat poziţia de lider cu o audienţă medie de 3,8 puncte de rating şi 19,1% cota de piaţă, în timp ce principalii competitori, Prima Tv şi Antena 1, au adunat doar 1,4 puncte de rating şi 7,2% cota de piaţă, respectiv 1 punct de rating şi 5,2 % cota de piaţă. Şi pe publicul urban primul episod al serialului ”Prison Break” a fost lider de piaţă, cu o audienţă medie de 3,1 puncte de rating şi 16,1 % cota de piaţă.
Momentul de aur al episodului pilot ”Prison Break” a fost atins la ora 23.54, când Pro Tv a înregistrat 4,8 puncte de rating şi 26,4 % cota de piaţă, pe acelaşi public comercial. Astfel, cei mai mulţi români au fost ”ţintuiţi” în faţa micilor ecrane, aşteptând cu sufletul la gură să descopere misterul tatuajului lui Michael Scofield şi modul în care acesta îl va ajuta să evadeze, împreună cu fratele său. Puţini sunt însă cei care ştiu că acest tatuaj se aplică în 4 ore şi jumătate, iar actorul Wentworth Miller trebuie să repete acest procedeu în fiecare săptămână. Mai mult, dacă cineva ar dori să-şi facă un tatuaj permanent ca al lui Michael Scofield, ar trebui să aibă la dispoziţie 200 de ore şi aproape 20.000 de dolari. Se pare că David Beckham a avut, sau cel puţin parţial, pentru că celebrul fotbalist şi-a tatuat pe braţul drept un desen inspirat de modelul personajului din ”Prison Break”.
Serialul PRO şi-a confirmat supremaţia în preferinţele telespectatorilor români şi cu ce-a de-a doua premieră de la Pro Tv: ”Supernatural – Aventuri în lumea întunericului” a debutat pe 10 septembrie, la ora 00.15, fiind lider de piaţă pe publicul comercial cu o audienţă medie de 1,8 puncte de rating şi 19,1% cota de piaţă. Şi pe publicul urban, serialul s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor români, cu o audienţă medie de 1,6 puncte de rating şi 16 % cota de piaţă.
(Sursa: TNS/AGB International)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Băiat frumos, deştept şi cu bani… de la SAPARD
Garda de Mediu aplică amenzi la comandă politică
(Cârcotaşul)
Adela Popescu a intrat la U.N.A.T.C. cu media 10
şi protagonista telenovelei “Daria, iubirea mea” a intrat la U.N.A.T.C. cu media 9.57
“La bloc” - sezonul 12 este al cuplurilor
Program TELE’M Botoşani, miercuri, 12 septembrie
Ţâbuleac sare, târziu, în apărarea ex-prefectului Roman
Când vine vorba de Botoşani, ministrului Orban are memorie scurtă
Ţâbuleac crede că Guvernul a nedreptăţit Termica
Botoşănenii ar putea să-şi vândă altfel imaginea
Directorul DJT speră să readucă „Luceafărul” în circuitul turistic
Lidera SIP l-ameninţă pe prefect cu o grevă sub fereastră
Două societăţi se luptă pentru a distribui „Cornul şi Laptele”
Rezultate pozitive pentru „Electro Alfa”
Clasă de postliceală la Colegiul Economic
Se repartizează ultimele posturi la catedră
"Casa de Proiecte" la Grup Şcolar de Industrie Uşoară
Medicii americani i-au deschis lui Oprişanu ochii asupra lor
Copiii nesupraveghiaţi s-au pierdut foarte uşor
Saci de zahăr confiscaţi
Oferta educaţională a Universităţii "Petre Andrei"
Horoscop
Logică ciudată
Semn divin în curtea Spitalului judeţean
Vă puteţi rostui cu mâncare, băutură şi salar motivant pe deasupra
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă