Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Religie
Caricaturi
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11136
De la 07 Ianuarie 2003
122871203

Pro Tv lansează producţii noi în toamna 2008

  • 3 September 2008, 23:00
Pro Tv invita telespectatorii la sarbatoarea toamnei care incepe cu o grila de programe proaspata, cu roade noi, dar si cu bucatele cele mai apreciate de romani de-a lungul timpului. Pe 8 septembrie, Catalin Maruta incepe un nou sezon Happy Hour. Proaspat casatorit, dar si putin cam nelinistit dupa debutul in tromba alaturi de vedeta serialului “Tanar si nelinistit”, Eric Braeden alias Victor Newman, Maruta propune Romaniei sa fie “happy nation” si sa rada zi de zi, de luni pana vineri, de la 17.45, cu invitati unul si unul in ipostaze inedite si cu subiecte in premiera.
Spectacolul UEFA Champions League reincepe, din 16 septembrie, la Pro Tv. Romania traieste un moment istoric – doua echipe romanesti, Steaua si CFR Cluj, stau la masa bogatilor, alaturi de marile echipe ale lumii. Pro Tv, Sport.ro, www.protv.ro si www.sport.ro vor transmite, in medie, cate 4 meciuri live pe seara, respectiv cate 8 pe fiecare etapa Champions League. 2008-2009 este sezonul cu cele mai multe transmisiuni live in Romania. Pro Tv si www.protv.ro vor difuza toate cele 12 partide ale echipelor romanesti in grupele Champions League. Sport.ro va transmite, tot live, alte 12 meciuri, probabil, ale adversarelor echipelor romanesti. www.sport.ro va difuza, simultan, alte 2 meciuri ale etapei.
Pro Tv propune din aceasta toamna un nou gen de program, filmul romanesc de televiziune care debuteaza pe 21 septembrie cu difuzarea productiei EUROFILM Art “Poveste de cartier”. O incercare curajoasa de a transpune intr-un film muzical romanesc cea mai cunoscuta poveste de dragoste a tuturor timpurilor. Corespondentii moderni ai clasicilor Romeo si Julieta sunt Vio (Sorinel Copilul de aur) si Ramona (Monica Merisan), doi adolescenti care fac parte din gasti rivale ce isi disputa teritoriul dintr-un cartier marginas al Bucurestiului. In regia lui Theodor Halacu Nicon, filmul a carui imagine e semnata de Marius Ivascu si al carui montaj este facut de Mihai Mitici, ii mai are in distributie pe Sorinel Copilul de Aur, Monica Merisan, Florin Calinescu, Octavian Strunila, Madalina Ghitescu, Augustin Viziru, Adriana Nicolae, Romica Tociu, Cornel Palade.
Intr-un decor inovator si cu un format nou, Cristian Tabara invita romanii sa aiba “Parte de carte” din 21 septembrie, sa fie la curent cu tot ce este nou in literatura atat din punct de vedere al continutului, cat si din punct de vedere tehnologic. Noul format al emisiunii “Parte de carte” va vorbi despre literatura digitala, editurile si bibliotecile on-line, comunitatea de bloggeri, literatura utilitara si despre tot ce este la moda in cultura si lectura. Telespectatorii, fie ei iubitori constanti de lectura sau nu, vor avea repere, criterii de cautare si lectura, vor avea informatii despre ultimele aparitii editoriale de pe piata romaneasca si internationala, dar si despre consumul de carte, vor afla detalii despre fenomene culturale, se vor putea intalni cu autori in spatii familiare acestora si vor cunoaste bloggeri “cititi” zi de zi.
Din 28 septembrie, Pro Tv spune “Romania, te iubesc!”. Echipa Stirilor Pro Tv prezinta un magazin jurnalistic de 60 de minute care are la baza investigatia in viata reala si care isi propune cu fiecare editie sa faca o dezvaluire importanta pentru romani. Cei mai buni corespondenti ai Stirilor Pro Tv care au demonstrat ca spectacolul vietii nu are granite prin a doua nominalizare la Premiile Emmy de televiziune vor arata romanilor realitatea care nu se vede cu ochiul liber. O data pe saptamana, telespectatorii Pro Tv vor primi din partea unora dintre cei mai buni jurnalisti din Romania si din lume un cocktail puternic de anchete, radiografii de fenomene, reportaje de culise, interviuri, analize jurnalistice, atitudine, spectacol de imagine, realitate si investigatie in viata reala.
Din 28 septembrie, la Pro Tv “Vine politia!”. Cea mai simpatică brigadă de poliţişti ia cu asalt micile ecrane într-un nou serial de televiziune, produs de MediaPro Pictures pentru Pro Tv după un format spaniol care a cucerit şi a făcut să râdă în hohote o lume întreagă (”Los Hombres de Paco”). Serialul ”Vine poliţia!” are toate ingredientele unui succes: întâmplări amuzante şi captivante, o distribuţie de zile mari, un scenariu impecabil şi o echipă de profesionişti. Ioan Gyuri Pascu, Horaţiu Mălăele, Alina Chivulescu, Monica Davidescu, Aylin Cadâr, Gigi Ifrim sunt doar câţiva dintre actorii care vor putea fi văzuţi din această toamnă în ”Vine poliţia!”. Considerat o premieră pentru România, serialul – care nu este nici sitcom, nici dramă, şi care se produce în regim de film – nu urmează tiparul clasic al filmelor cu poliţişti, fiind un serial de acţiune, în care personajele dau naştere multor situaţii comice.
Andi Moisescu se intoarce si el din 28 septembrie la Pro Tv cu un nou sezon al emisiunii „Apropo Tv”. Lumea mondena din Romania nu face un pas fara radiografia realizata cu simtul umorului de Andi si invitatii sai. Telespectatorii cuceriti deja de spiritul Apropo Tv vor avea parte si din toamna de topuri dintre cele mai trasnite, fenomene dintre cele mai interesante disecate acid, dar simpatic de „criticii” Apropo Tv, campanii de bun simt propuse cu farmec si rost de Andi Moisescu, miscari inteligente sau neobisnuite din publicitate si vedete din plin.
Cu un ghid iscusit in persoana lui Cristian Tabara, cu o Romanie departe de a fi fost descoperita si cu un popor departe de a se fi aratat foarte des asa cum este cu adevarat, telespectatorii Pro Tv vor incepe din 28 septembrie o noua aventura „Te Vezi la Stirile Pro Tv”.
Amalia Enache si Cristian Leonte vor trece Stirile Noptii la ora de toamna. Astfel, din 29 septembrie, Stirile Pro Tv care fac sinteza zilei vor putea fi urmarite de la ora 22.30.
In prima zi a lunii octombrie, Pro Tv incepe difuzarea unor serii noi din serialele de succes, premiate si urmarite de o lume intreaga, „CSI Miami” si „Supernatural”.
Din 4 octombrie, Oana Cuzino da tonul in medicina si life-style cu un sezon nou al emisiunii saptamanale „Ce se intampla, doctore?”. Omul modern, stresat, cu alimentatie rapida, cu timpi de relaxare redusi are nevoie de retete pentru o viata sanatoasa. Oana Cuzino stie totul si despre „pacatele” vietii actuale, dar si despre noutatile din medicina. „Ce se intampla, doctore?” are curajul sa demoleze mituri si sa spuna adevarul despre tot ce e nou sau la moda in stilul de viata al oamenilor obisnuiti sau al vedetelor.
Un nou sezon al celui mai urmarit show de divertisment din Romania, „Dansez pentru tine” incepe, din 17 octombrie la Pro Tv. Cu un decor nou şi strălucitor, cu prezentatori savuroşi, visuri tulburătoare, concurenţi a căror ambiţie depăşeşte orice închipuire, cu vedete de aur ale ţării, cu un juriu acreditat public, cu un band live, costume spectaculoase şi momente pline de emoţie, telespectatorii Pro Tv vor trăi la intensitate maximă serile de vineri şi în această toamnă. Alte opt vedete vor învăţa cum este ca prin dans şi dăruire să poţi aduce speranţă, fericire, linişte. Alături de ei vor lupta oameni simpli, dar a căror poveste îi face să fie altfel, să depindă de oamenii din jurul lor pentru a merge mai departe, pentru a-şi vedea familia unită, pentru a câştiga lucrul cel mai de preţ: sănătatea şi fericirea celor pe care îi iubesc. Ajutaţi de coregrafi de marcă din lumea dansului românesc, de prezentatorii Ştefan Bănica şi Iulia Vantur, de juriul format din Mihai Petre, Cornel Patrichi, Emilia Popescu, Beatrice Rancea şi Wilmark şi de o întreagă echipă de profesionişti, perechile concurente vor face spectacol din fiecare dans şi vor lupta ca visurile lor să se împlinească.
“Olala”, din 18 octombrie, incepe un nou show de divertisment la Pro Tv. În fiecare sâmbătă seara, o emisiune concurs, cu mult cântec, muzică live, duete cu vedete şi premii mari pentru cei mai pricepuţi dintre concurenţi. Pricepuţi la versuri. Dar nu orice versuri, ci unele celebre din piese ce au scris istoria muzicală a României până în zilele noastre. Concurenţii, 16 pe fiecare ediţie a emisiunii, vor trece prin probe grele şi foarte stricte dispuse pe mai multe runde în urma cărora să cânte fără nici cea mai mică greşeală versurile pieselor din competiţie. Ajutaţi de o prezentatoare iubita de toata Romania, de vedetele invitate, de band-ul emisiunii, de dansatori şi de public, concurenţii vor încerca să îşi amintească vers cu vers, cuvânt cu cuvânt. Însă, nu degeabă, ci pentru un premiu consistent de 10 000 de euro pe ediţie.
“Jugaru Shukaru” si-a inceput din nou goana dupa farse pe 30 august si va continua toata toamna sa uimeasca telespectatorii cu ideile sale trasnite. In grila de programe se vor regasi si emisiunile maraton care nu au avut vacanta de vara: Pro Motor, Vremea, Omul care aduce cartea.
Alaturi de o grafica nou-nouta desprinsa parca din povesti, Pro Tv lanseaza grila de toamna cu filme si seriale de top, noutati in divertisment si pe palierul jurnalistic, dar si cu sezoane noi ale unor productii care si-au castigat cu istoria lor de succese locul in noua oferta de programe. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CLXXXI)
(Ioan Rotundu)
MAE nu se luptă pentru intereselor românilor, ci pentru cele ale PETROM
mascarada procesului de la Haga
Cum îţi poţi pierde casa pentru ca nu ai plătit O ASPIRINĂ
specula bancară cu sănătatea romanilor
Profesorii de liceu vor preda de anul acesta istoria comunismului
Reabilitarea politicii externe şi marşului revizionismului rus
Vizita de propagandă a 10 etnici români din Kazahstan şi Kargastan la Bucuresti
Comunicat de presă ADRNE
Poliţia Comunitară se bucură de tot mai multă încredere
Au fost furate microfoanele prezentatorului
Program Tele'M Botoşani joi, 4 septembrie
Horoscop
Treabă pur românească
Olguţa, privită pervers de...
Văcari în conformitate cu normele europene
(Ioan Rotundu)
Controalele gestapoviste ale Poliţiei de Frontieră, alungă turiştii
La Tudora, lucrare închinată Domnului
Festivalul folcloric “Serbările pădurii” devine tot mai internaţionalizat
Greva fermierilor a sunat a ameninţare
Hoţii au prădat apartamentul directorului Oprişanu
prada a fost bogată
A început epurarea directorilor de şcoli
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog