Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
20736
De la 07 Ianuarie 2003
97603980
Procedură judiciară costisitoare

Fabrică de alcool la reciclare

  • 19 June 2006, 23:00
Lichidarea fabricii de alcool Apollo SRL Bucecea, în dosarul 16/F/2003, se apropie de final. Joi, 15 iunie, lichidatorul a dat publicităţii Raportul 338 asupra fondurilor obţinute din lichidarea bunurilor şi încasarea creanţelor. Potrivit raportului, cea mai mare parte din fondurile obţinute din lichidare se constituie în cheltuieli pentru efectuarea procedurii judiciare. Din vânzarea bunurilor şi din dobânzi bancare, aferente lunilor iulie 2005-iunie 2006, s-au obţinut 204.225,56 de lei noi. Din această sumă, 3.690 de lei noi au fost obţinuţi prin valorificarea fierului vechi rezultat din dezafectarea fabricii de alcool. Dobânzile bancare, potrivit aceluiaşi raport, au fost, nici mai mult nici mai puţin, de 5,09 lei noi. Cheltuielile pricinuite de procedura judiciară au fost, însă, pe măsura sumelor obţinute din lichidare. Contravaloarea publicării de anunţuri este de 544,90 de lei noi, iar comisioanele bancare s-au cifrat la 48,35 de lei noi. Raportul spune că o serie de cheltuieli de procedură urmează a fi achitate în perioada următoare de timp. Pentru lunile aprilie şi mai 2005, lichidatorul judiciar are de primit 1.000 de lei noi, la care se adaugă 16.338,04 de lei noi, reprezentând retribuţia lichidatorului, în procent de 8%. Cheltuielile de procedură avansate de lichidator pentru perioada ianuarie – decembrie 2005 sunt de 356,50 de lei noi. Pentru lunile ianuarie–iunie 2006, cheltuielile de procedură au fost estimate la 395 de lei noi. La aceste cheltuieli se mai adaugă costul raportului de expertiză tehnică judiciară, adică 5.600 de lei noi. Firma de pază ARGUS are şi ea de primit 22.240,42 de lei noi, reprezentând plata asigurării pazei bunurilor fabricii în lichidare, în perioada 7 iunie 2005 – 30 noiembrie 2005. O altă sumă, de 154.700 de lei noi, urmează a fi distribuită BRD, cu titlu de creanţă parţială. După un calcul sumar, mai rămân în cont pentru continuarea procedurii 2.002,35 de lei noi. Această sumă reprezintă provizioane destinate să acopere cheltuielile de continuare a procedurii. Lichidatorul fostei fabrici de alcool Apollo Bucecea este o societate din Iaşi. (Marian MOROŞAN)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Topul formaţiunilor politice botoşănene
Absenteism la limba română
Concubină ucisă din gelozie
“Eram singurul partid fără probleme interne”
Cu bătrâneţea prin tribunale
15 % spor pentru magistraţii care lucrează la calculator
Pacienţi condamnaţi la moarte de lipsa dotărilor
Angajaţii DGASPC merg la mare o dată la 25 de ani
Mercedes boţit de angajatul unei spălătorii
Lipsă de colaborare între medici, în defavoarea pacienţilor
Paloma Petrescu, eliberată din funcţie
Eu sunt ţinta premierului Tăriceanu
Adriean Videanu, bordurile şi rododendronii
România va fi marea surpriză a UE
Philip Morris sprijină licenţierea şi acciza minimă la ţigarete
Normele igienico-sanitare, o necunoscută pentru brutării
PSD depune în această săptămână două moţiuni
Voi ataca în justiţie decizia CNSAS
Problemele ridicate de creşterea populaţiei urbane
Numărul orăşenilor pe glob creşte cu 180 de mii de oameni zilnic În Africa se înregistrează cea mai mare rată a migraţiei de la sat la oraş de pe planetă
Autonomia lărgită a Cataloniei: reacţii contradictorii
Atac de amploare al rebelilor din Sri Lanka
Forţele guvernamentale au atacat zile în şir poziţiile rebelilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă