Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Sănătate
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13752
De la 07 Ianuarie 2003
118433066

Profesoară ignorantă, dar colţoasă politic

  • 1 June 2008, 23:00
La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc şedinţa trimestrială a liderilor Sindicatului din Învăţământul Preuniversitar Botoşani de pe raza judeţului. La acest eveniment s-au discutat o serie de probleme ale membrilor de sindicat şi nu numai. Liderii de sindicat şi-au exprimat nemulţumirile direct conducerii care i-a asigurat că va face tot ce le stă în putinţă pentru rezolvarea întregii situaţii.
Printre problemele care au fost ridicate în această şedinţă a fost şi numărul de bilete pe care le oferă Ministerul profesorilor pentru a merge în staţiuni la tratament. Zvonurile care circulă, confirmate şi de preşedinta Maria Ţiprigan, susţin că numărul acestora va începe să scadă de la 10 zile, cât au fost acordate, la şase a stârnit agitaţie în rândurile profesorilor.
Au avut ocazia să-şi spună oful toate cadrele didactice prezente. Unele au profitat de acest prilej, altele nu. O profesoară chiar s-a ridicat în picioare la un moment dat şi a declarat că banii pe care i-a primit de la guvern, respectiv acea mărire cu zece la sută în cazul profesorilor de gradul întâi, a fost obligată sa îi dea înapoi .A fost atins şi subiectul Grădiniţei 22”, unde salariaţii o contestă pe directoare şi o acuză de conducere dictatorială. Din sală s-a strigat: „Haideţi doamnă, pentru un păduche aruncăm cojocul”. De aici se pot trage multe concluzii.
Nu au lipsit şi cârcotaşi. O doamnă profesoară, care se pare că nu prea cunoaşte legea sau poate care preferă altă culoare în loc de portocaliu, a sărit să-l acuze pe primarul Flutur, şi el prezent la întrunire. Nemulţumirea sa fiind numărul tichetelor cadou, „Cum aţi îndrăznit să ne acordaţi trei tichete cadou” a declarat doamna pe un ton care nu respecta întocmai regulile unei conversaţii politicoase. ”Doamnă, noi am reuşit să aprobăm un număr de şapte tichete nu trei, iar dacă nu am dat mai multe a fost pentru că nu am putut” a declarat primarul Cătălin Mugurel Flutur. O încercare de temperare a atmosferei din sală a venit din partea preşedintei Ţiprigan, care după scena consumată, era mai mult decât stânjenită. (Andreea UNGUREANU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CXXVI)
(Ioan Rotundu)
Puricele surd
Horoscop
Program Tele'M Botoşani luni, 2 iunie
Susţine că va mai primi de la minister 60 miliarde lei vechi
Devastatorii florilor stradale
Vreţi să lucraţi în Germania?
Buletin marcat cu ştampilă din 2004
În amintirea lui Eminescu
Faptele au vorbit
Ioan Rotundu
Flutur şi-a zdrobit adversarii într-un mod ruşinos
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă