Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
33366
De la 07 Ianuarie 2003
108570007

Prognoza meteo până pe 7 aprilie. Ce temperaturi vor fi în fiecare regiune a ţării

  • 26 March 2013, 23:00
Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 25 martie - 7 aprilie, in fiecare regiune a tarii, potrivit Mediafax. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.
Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.
BANAT
Pana in data de 28 martie, vremea va fi mult mai rece decat in mod obisnuit cu temperaturi maxime medii cuprinse intre 2 si 6 grade Celsius, dar si cu minime usor negative, in medie, intre -3 si -1 grad. Apoi vremea va intra intr-un proces de incalzire,
astfel ca in perioada 30 martie - 2 aprilie vor fi maxime termice in medie cuprinse intre 14 si 17 grade Celsius. Din 3 aprilie temperaturile diurne vor scadea usor pana la valori medii de 12 grade. Temperaturile nocturne vor fi pozitive in perioada 30 martie - 7 aprilie si vor fi cuprinse in medie intre 3 si 6 grade Celsius. In primele 2 zile vor fi precipitatii mai insemnate cantitativ, ploi la inceput, apoi si lapovita si ninsoare. Din 29 martie pana la sfarsitul intervalului temporar vor fi ploi, in general slabe.
CRISANA
Pana in data de 28 martie, vremea va fi mult mai rece decat in mod obisnuit cu temperaturi maxime medii cuprinse intre 2 si 6 grade Celsius, dar si cu minime negative, in medie, intre -3 si -1 grad. Apoi vremea va intra intr-un proces de incalzire, astfel ca in perioada 30 martie - 2 aprilie vor fi maxime termice in medie cuprinse intre 14 si 16 grade Celsius. Din 3 aprilie temperaturile diurne vor scadea usor pana la valori medii de 10 grade. Temperaturile nocturne vor fi pozitive in perioada 30 martie - 7 aprilie si vor fi cuprinse in medie intre 2 si 6 grade Celsius.
In primele 2 zile vor fi precipitatii moderate cantitativ, ploi la inceput, apoi si lapovita si ninsoare. Din 29 martie pana la sfarsitul intervalului temporar vor fi ploi in general slabe.
TRANSILVANIA
Vremea va fi mult mai rece decat in mod normal pana in data de 28 martie, cu maxime termice cuprinse in medie intre - 2 si 4 grade Celsius si cu minime negative medii intre -6 si -4 grade. Apoi vremea va intra intr-un proces de incalzire, astfel ca in perioada 30 martie - 2 aprilie vor fi maxime termice in medie cuprinse intre 12 si 14 grade Celsius. Din 3 aprilie temperaturile diurne vor scadea usor pana la valori medii de 10 grade.
Temperaturile nocturne vor fi usor pozitive in perioada 30 martie - 7 aprilie si vor fi cuprinse in medie intre 0 si 3 grade Celsius.
In primele 2 zile vor fi precipitatii moderate cantitativ, predominant sub forma de ninsoare. Din 29 martie pana la sfarsitul intervalului temporar vor fi ploi in general slabe.
MARAMURES
Vremea va fi mult mai rece decat in mod normal pana in data de 28 martie, cu maxime termice cuprinse in medie intre 0 si 4 grade Celsius si cu minime negative medii intre -5 si -3 grade. Apoi se va incalzi, iar maximele termice vor fi intre 12 si 15 grade Celsius. Din 3 aprilie vremea se va raci usor. Temperaturile nocturne vor fi pozitive in perioada 30 martie - 7 aprilie si vor fi cuprinse in medie intre 1 si 4 grade Celsius.
Temporar vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, predominant sub forma de ninsoare in 25 si 26 martie si ploaie din 29 martie pana la sfarsitul intervalului.
MOLDOVA
Vremea va fi deosebit de rece pana in data de 29 martie, cu maxime termice cuprinse in medie intre -4 si 2 grade Celsius si cu minime negative medii in jur de -6 grade. Apoi vremea va intra intr-un proces de incalzire, astfel ca in perioada 30 martie - 2 aprilie vor fi maxime termice in medie cuprinse intre 12 si 14 grade Celsius. In ultimele zile, temperaturile diurne vor scadea usor pana la valori medii de 10 grade. Minimele vor fi in crestere intre 29 si 31 martie, apoi vor fi cuprinse in medie intre 2 si 4 grade Celsius.
In primele 2 zile vor fi ninsori moderate cantitativ. Din 29 martie pana la sfarsitul intervalului temporar vor fi ploi slabe.
DOBROGEA
Vremea va fi deosebit de rece pana in data de 29 martie, cu maxime termice cuprinse in medie intre 1 si 4 grade Celsius si cu minime negative medii intre -3 si -1 grad. Apoi vremea va intra intr-un proces de incalzire, astfel ca in perioada 31 martie - 7 aprilie vor fi maxime termice in medie cuprinse intre 12 si 14 grade Celsius si valori nocturne medii cuprinse intre 5 si 7 grade Celsius.
In primele 3 zile vor fi precipitatii la inceput ploi, apoi si lapovita si ninsoare, moderate cantitativ in data de 26 martie. Din 29 martie pana la sfarsitul intervalului temporar vor fi ploi slabe.
MUNTENIA
Pana in data de 29 martie, vremea va fi deosebit de rece cu temperaturi maxime medii cuprinse intre 0 si 4 grade Celsius, dar si cu minime negative, in medie, intre -4 si -2 grade. Apoi vremea va intra intr-un proces de incalzire, astfel ca in perioada 31 martie - 3 aprilie vor fi maxime termice in medie cuprinse intre 15 si 17 grade Celsius. Din 4 aprilie temperaturile diurne vor scadea usor pana la valori medii de 12 grade. Temperaturile nocturne vor fi pozitive in perioada 31 martie - 7 aprilie si vor fi cuprinse in medie intre 3 si 6 grade Celsius.
In primele 2 zile vor fi precipitatii moderate cantitativ, predominant sub forma de ninsoare. Din 29 martie pana la sfarsitul intervalului temporar vor fi ploi slabe. OLTENIA
Vremea va fi deosebit de rece pana in data de 29 martie, cu temperaturi maxime medii cuprinse intre 0 si 3 grade Celsius, dar si cu minime negative, in medie, in jur de -3 grade. Apoi vremea se va incalzi treptat. Din 5 aprilie temperaturile diurne vor scadea usor pana la valori medii de 12 grade. Temperaturile nocturne vor fi negative in primele zile, apoi vor creste, iar in perioada 31 martie - 7 aprilie si vor fi cuprinse in medie intre 4ssi 6 grade Celsius.
Vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare, insemnate cantitativ in primele 2 zile si slabe in 27 si 28 martie. Din 29 martie pana la sfarsitul intervalului temporar vor fi ploi in general slabe.
LA MUNTE
Pana in data de 29 martie, vremea va fi rece cu temperaturi maxime medii cuprinse intre -4 si 0 grade Celsius si cu minime negative, in medie, intre -10 si -8 grade. Apoi vremea va intra intr-un proces de incalzire, astfel ca in perioada 31 martie - 3 aprilie vor fi maxime termice in medie cuprinse intre 4 si 7 grade Celsius, dar si minime in jurul valorii de 0 grade.
Va ninge, moderat cantitativ in primele 2 zile si slab in 27 si 28 martie. Din 29 martie pana la sfarsitul intervalului temporar vor fi precipitatii in general slabe, predominant sub forma de ploaie.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Geamgiul… maniac
Gastronomie: Friptură de vită cu sos de vin
Armata este pregătită să atace SUA, Guam şi Hawaii
Polonezii se opun în proporţie de 62% înlocuirii zlotului cu moneda euro
Ne mai trebuie acord cu FMI? Evident că da
Deficit de 2,44 miliarde lei la două luni
Rompetrol începe forajul in perimetrul Zegujani
Hidroelectrica vinde energie din ce in ce mai ieftină
Cu Drelciuc la Urban Serv, nici morţii din cimitire n-au linişte
Portariuc vrea dispariţia Locativei, Flutur rezistă
Drelciuc poartă ghinion societăţii Urvban Serv
Gunoaie sunt, măturătorii stau la rând, numai Drelciuc meditează
Simiuon Drelciuc bulversează mersul pieţei şi ridică preţurile
Nevoia deschide ochii patronilor şi sancţionează lăcomia E.On
Botoşani: Ambiţii care valorează 2,5 milioane euro
Ioan Rotundu
De ce ar vrea Băsescu să fie suspendat?
Ioan Rotundu
Botoşani: Celebra brutărie Pan Moris a intrat în insolvenţă
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă