Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24586
De la 07 Ianuarie 2003
122910235

Prognoza meteo pentru Paste

  • 10 April 2015, 23:00
Sambata, vremea se va mentine frumoasa, cu cerul mai mult senin si va continua sa se incalzeasca, astfel ca valorile termice diurne vor deveni mai ridicate decat cele normale pentru aceasta data, potrivit Mediafax.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade in Delta Dunarii si 22 de grade in Dealurile de Vest si in sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 11 grade, mai scazute in zonele depresionare, pana spre -5...-6 grade in cele ale Carpatilor Orientali.
Vantul va sufla slab pana la moderat. Spre sfarsitul intervalului, izolat, in nordul si centrul tarii si posibil in Subcarpatii Getici se va produce bruma.
Bucuresti
Vremea se va mentine frumoasa si va continua sa se incalzeasca, astfel ca valorile termice diurne vor deveni mai ridicate decat cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 4...6 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca pana in jurul valorii de 2 grade.
La munte
Vremea se va mentine frumoasa si va continua sa se incalzeasca, astfel ca valorile termice diurne vor deveni mai ridicate decat cele normale pentru a doua decada a lunii aprilie. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat.
Duminica
Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca, devenind calda pentru aceasta perioada. Vor fi unele innorari dar numai izolat va ploua slab, ziua in regiunile vestice si sud-vestice, iar noaptea, in cele nordice si centrale. In restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin.
Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 23 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 3 si 10 grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat se va forma bruma, iar in zonele joase de relief vor fi conditii de ceata.
La munte
Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca, devenind mai calda pentru aceasta perioada. Ziua, cerul va fi variabil in Muntii Banatului, iar noaptea mai ales in nordul Carpatilor Orientali si numai izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata. In rest cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab pana la moderat.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Prima reactie a lui George Copos la acuzatiile de plagiat
Am fost calomniat brutal. Ma voi adresa justitiei
"Educatia pentru sanatate", in realitate promoveaza si incurajeaza pacatul desfranarii
Arhiepiscopul de Suceava, IPS Pimen
Declaratie comuna a liderilor statelor nordice
Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea Europei
Criza din Ucraina: Armata germana creste numarul tancurilor gata de lupta
Moscova: Incercarea NATO de a limita misiunea Rusiei la Bruxelles, ecou al Razboiului Rece
Horoscopul zilei
Lumea lu' Rotundu: Încondeiatul ouălor
Presa-n gura lu' Rotundu - Emisiunea din 10.04.2015
Bancul zilei: Seriozitatea femeii
Reţeta zilei: Friptură de miel pregătită în stil Gyros
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog