Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14773
De la 07 Ianuarie 2003
122874840

Prognoza meteo pentru luni si marti

  • 8 May 2016, 23:00
Vremea se va mentine in general instabila in urmatoarele doua zile. Vor fi innorari si ploi, mai ales averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade in dealurile Moldovei si 22 de grade in Banat, iar cele minime se vor situa, in general, intre 4 si 12 grade, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.
Aversele vor fi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in zonele de deal si de munte, precum si in regiunile nord-vestice, sudice si centrale, iar izolat, mai ales dupa-amiaza si in restul teritoriului. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade in dealurile Moldovei si 22 de grade in Banat, iar cele minime se vor situa, in general, intre 4 si 12 grade.
La Bucuresti, vremea va fi instabila. Cerul va avea innorari, mai accentuate in prima parte a zilei, cand temporar va ploua. Conditii pentru averse slabe vor fi si spre seara, dar cu o probabilitate mai redusa. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 17...18 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 10 grade.
Marti, vremea va fi in general instabila in regiunile intracarpatice, precum si in zonele de deal si munte, unde local, indeosebi dupa-amiaza si seara, vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si, posibil, grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Noaptea cerul va deveni mai mult noros in sud-vestul tarii, unde ploile se vor extinde treptat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade in estul Transilvaniei si 24 de grade in Banat, iar cele minime se vor incadra, in general intre 2 si 13 grade.
Agentia de stiri hotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Ora de gramatică
Horoscopul zilei de 9.05.2016
Doi militari romani, morti in Afganistan. Un al treilea este ranit
Au venit la Botoşani boi şi s-au întors la Bucureşti vaci!
Ioan Rotundu
Adrian Severin: Cerem DNA sa se retraga din campanie.
Ne vom adresa OSCE, ambasadorilor UE si SUA
Rise Project publica lista afaceristilor romani implicati in scadalul Panama Papers:
Peste 100 de romani detin societati offshore in Panama
Strainii sa cumpere mai greu terenuri agricole in Romania
Inalt oficial american: SUA vor avea trupe in Romania 12 luni/an
Diun puţul gândirii lui Gâgă de la ALDE Botoşani
Botoşani: Ministrul Irimescu adus să legitimeze devalizarea Staţiunii Popăuţi
Ioan Rotundu
„Zilele ţiganilor botoşăneni” s-au încheiat
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog