Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
507
De la 07 Ianuarie 2003
122886156

Prognoza meteo pentru weekend

  • 20 March 2015, 23:00
Sambata, vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi in special in regiunile extracarpatice unde valorile termice diurne vor fi mai ridicate decat mediile climatologice specifice acestei perioade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax.
Cerul va fi variabil la senin, cu innorari in prima parte a zilei in Dobrogea, unde cu totul izolat va ploua slab, iar spre sfarsitul intervalului in regiunile vestice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in estul Dobrogei si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 15 grade in Oltenia si Muntenia, iar cele minime intre -5 si 5 grade, usor mai ridicate in Dealurile de Vest, dar si mai coborate in depresiuni. Dimineata si noaptea izolat va fi ceata si se va forma bruma.
La Bucuresti, vremea va fi frumoasa, sambata, si va deveni usor mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 0...2 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.
La munte, vremea va deveni in general frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Pe vai si in depresiuni, izolat vor fi conditii de ceata.
Duminica, vremea va continua sa se incalzeasca in cea mai mare parte a tarii si va deveni mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada, indeosebi in regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 9 si 17 grade, iar cele minime se vor situa intre -5 si 5 grade, izolat mai ridicate in sud-est.
Cerul va fi temporar noros si mai ales seara si noaptea vor cadea precipitatii in nordul, in nord-estul tarii, pe arii restranse in centru si izolat in celelalte regiuni. Acestea vor fi sub forma de ploaie, dar in partea a doua a intervalului in Moldova si in estul Transilvaniei vor aparea si lapovite si ninsori. La munte, in special in Carpatii Orientali, treptat, vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari incepand din orele serii in Moldova, apoi si in Dobrogea si Muntenia. Izolat, in zonele joase, va fi ceata.
La munte, nebulozitatea va cuprinde treptat, duminica, toate masivele incepand cu cele nordice si mai ales dupa-amiaza si noaptea, se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ninsoare, in Carpatii Orientali, unde se va depune strat nou de zapada si pe arii restranse, mixte in rest. Vantul va prezenta unele intensificari pe creste. Sub aspect termic, ziua va fi usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, mai ales in masivele din jumatatea sudica a tarii, insa noaptea vremea va intra intr-un proces de racire.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Cu substrat
Reţeta zilei: Ciorbă de zarzavat
Horoscopul zilei
Un ziarist din Turcia a fost condamnat pentru "insultarea" lui Erdogan pe site-uri de socializare
Viorel Hrebenciuc va fi cercetat in arest la domiciliu, decizia este definitiva
Fostul deputat PDL Alin Trasculescu, condamnat la sapte de ani de inchisoare pentru coruptie
Parintii unor elevi din India s-au catarat pe zidurile scolii pentru a-i ajuta sa copieze
NATO urmareste atent exercitiile militare exceptionale declansate de Rusia
Gen Ben Hodges, impresionat de armata rusa
Alina Gorghiu: Se discuta cu toti parlamentarii, inclusiv cu oameni din PSD, pentru o noua majoritate
Consiliul PSD. Social-democratii au decis sa organizeze congres in noiembrie
Rezolutie: Membrii de partid inculpati pentru coruptie raman fara functii
Replica Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice referitor la
Lumea lu' Rotundu: Supărat pe gunoiul vecinului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog