Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25947
De la 07 Ianuarie 2003
85325490

Provocare pentru tinerii dornici să studieze la mare

  • 24 June 2008, 23:00
Autoritatea Naţională pentru Tineret (ANT) organizează la Costineşti pe perioada vacanţei de vară a doua ediţie a Şcolii de vară, ce se va desfăşura pe cinci module. Şcoala de Vară va începe pe 25 iunie, acţiunea finalizându-se pe 3 septembrie. Vor participa diferite instituţii, precum Şcoala de Ştiinţe Politice, Asociaţia Naţională de Voluntari, cu asistenţa persoanelor calificate din ANT pentru desfăşurarea programelor de tineret. Primul modul, intitulat „Tinerii şi cultura urbană – Valori şi ameninţări”, organizat în parteneriat cu Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, va avea loc în perioada 25 iunie - 2 iulie.
Al doilea modul, „Săptămâna interculturalităţii”, în parteneriat cu Departamentul pentru Relaţii Interetnice va avea loc între 2 – 9 iulie. În cadrul modulului „Amfiteatrele tinereţii” sunt planificate şase zile de dezbateri, între 9 – 16 iulie, cu Alexandru Mironov, Mircea Maliţa, Cristian Ţopescu, Dan Puric, George Constantinescu şi alte personalităţi ce ar putea aduce ceva nou în educaţia tinerilor. În perioada 16 – 23 iulie, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative organizează modulul „Medierea conflictelor – implicarea tinerilor în viaţa publică”.
Tinerii din mediul asociativ şi ai asociaţiilor cu domeniul de voluntariat, indiferent de domeniul în care se manifestă, sunt aşteptaţi să participe între 20-27 august la modulul „Asociativitate şi voluntariat”. Ultimul modul „Şcoala Naţională de Jurnalism pentru Tineret” ce se va desfăşura între 27 – 3 septembrie încheie practic Şcoala de Vară. „Programul Şcolii de Vară va fi afişat pe site-ul nostru. Tinerii care cred că au înclinaţii sau pot dovedi că activează pe segmentul respectiv au posibilitatea să se înscrie. Va fi organizată o selecţie pe baza unui eseu sau lucrări scrise, ce va fi trimisă la ANT”, a precizat şeful Direcţiei Judeţene pentru Tineret Botoşani, Radu Humelnicu. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


La furat de europaleţi
Pirateria auto are girul Justiţiei
Campania naţională „Paşaportul anticorupţie”
Laura Cosoi şi Smiley - cuplu şi în film
Ziua învăţătorului şi Congresul naţional al învăţătorilor.
Sub conducerea ministrului UDMR Korodi, România umilită la Zaragoza
Smirnov va fi “rugat” să nu se opună reintegrării cu Moldova
Horoscop
Consolarea soţului
Comentariul comentariilor (CXLIV)
(Ioan Rotundu)
Este dispus să lucreze peste program
Avem un sistem electoral viciat
Ioan Rotundu
Sorescu îşi face încălzirea pentru scaunul de prefect
Spaţiile Protect Plant scoase la „strigare”
Societatea Dany Ema – o piază rea pentru Prefectura Botoşani
Ţiganii vor ajutor social, dar fără să presteze vreo muncă
Ţiganii au compromis recrearea pe lacul din Parcul „Eminescu”
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă