Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3131
De la 07 Ianuarie 2003
122888780

Radu Mazare: Iohannis nu a ajuns bine presedinte si a facut plangere; daca nu iese Ponta, eu nu mai stau

  • 14 September 2014, 23:00
Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, l-a criticat pe candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, ca nici nu a ajuns bine presedintele PNL si a facut deja plangere penala, iar daca va fi seful statului va face numai acest lucru, adaugand ca daca nu iese Ponta presedinte el "nu mai sta".
Mazare a declarat, vineri, la Congresul Extraordinar al PSD Constanta, ca Iohannis "tace si face plangere penala" si ca primarul Sibiului l-a "manglit" pe Crin Antonescu dupa ce fostul lider liberal l-a adus pe langa el, transmite Mediafax.
"L-ati vazut pe neamtul asta. Nici nu s-a asezat bine in functia de presedinte si a facut plangere penala. Pai, eu ce sa inteleg, daca cumva ajunge presedinte, numai astea o sa faca. El nici nu a ajuns acolo. Al dracu, tace.
Ce destept e cand tace. Tace si face plangere. Vai, ce coloana vertebrala are! L-a adus Antonescu pe langa el, l-a plimbat si dupa aia l-a manglit pe Antonescu, l-a dat afara pe Antonescu si a ramas neamtul care are coloana vertebrala", a afirmat seful social-democratilor constanteni.
Mazare a spus membrilor PSD Constanta ca daca nu iese Victor Ponta presedinte oamenii vor trai cu teama in suflet si ca el nu mai sta, fara a preciza daca renunta la administratie, la politica sau pleaca din tara.
"Daca nu iese Ponta, vom trai in aceeasi tara si vom trai in acelasi mod de a pune problema si cu aceeasi teama in suflet. Eu unul am declarat-o public si o spun si acum, daca nu iese Ponta si nu se schimba modul de a vedea lucrurile, sanatate, nu mai stau. Nu mai stau pentru ca nu mai am satisfactii, nu mai stau pentru ca nu vad de ce trebuie sa stau patru zile pe saptamana cu avocatii. Am sedinta dimineata cu avocatii, am sedinta la pranz cu avocatii", a declarat Mazare.
El a spus ca Traian Basescu a creat un regim mai rau ca pe vremea lui Nicolae Ceausescu si ca in prezent functionarii publici se tem sa semneze orice act si orice fapta pe care o fac le este frica sa nu fie interpretata impotriva lor.
Mazare a spus ca, dupa ce si Arhiepiscopul Tomisului a ajuns sa fie cercetat de DNA, "pe Dumnezeu trebuie sa-l mai ancheteze".
Liderul PSD Constanta a afirmat ca nimeni nu stie daca va fi liber maine sau poimaine si ca orice persoana publica poate fi ridicata cu mascatii in orice clipa.
"Poate sa te ia cu mascatii de la masa, cum m-a luat pe mine acum cinci luni de zile pe motiv de urgenta si timp de cinci luni de zile in dosarul meu sa nu faca niciun act procurorii", a afirmat Mazare.
El a continuat cu o injuratura dura, dupa care a reluat: "Cand m-ai luat cu mascati si ai zis ca e urgenta, ca de-aia m-ai adus la DNA, ca era stare de urgenta, dupa aia trec cinci luni de zile fara ca tu sa faci o hartie. De asta trebuie sa-l votam pe Ponta, ca sa traim intr-o tara normala", a afirmat Mazare.
Congresul Extraordinar al PSD Constanta l-a desemnat in unanimitate pe Victor Ponta candidat al partidului la alegerile prezidentiale.

Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Cortegiul funerar
Horoscopul zilei
Traian Basescu: Victor Viorel Ponta vrea sa castige presedintia ca sa puna sub control justitia
nu e nicio deosebire intre modul in care gandesc el si Voiculescu
Klaus Iohannis: Dintr-o tanara speranta in politica romaneasca, Victor Ponta a devenit o tanara dezamagire
Franta: Numarul actelor antisemite aproape s-a dublat in 2014
Intrarea la facultate fara bacalaureat e o solutie proasta, in folosul mafiei universitare
Botoşani: Personalităţi ale culturii trimise la pensie fără vreo mulţumire oficială
Ioan Rotundu
Pompier botoşănean declarat „Salvatorul de Onoare al Anului”
Slujbă religioasă cu politicienii în public
Nostalgii după primul an de şcoală
Ioan Rotundu
Minţile diabolice care demolează cultura botoşăneană
Ioan Rotundu
Cum le-a tras-o Dolineaschi unor primari PSD
Botoşani: Un altfel de festival în pag de toamnă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog