Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1245
De la 07 Ianuarie 2003
123145240
pnl

Radu Mazăre îmbogăţeşte PSD-ul cu manechine

  • 26 August 2011, 23:00
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a spus, vineri, la Scoala de vara a femeilor PSD organizata la Mamaia, ca femeile sunt cel mai bun si cel mai frumos lucru pe care il are Romania si ca va imbogati organizatia PSD de femei cu manechine cu care a defilat pe podium. Mazaere a aparut, vineri, la scoala de vara a femeilor PSD, imbracat intr-o uniforma militara cu maneca scurta, pantaloni scurti, incaltat cu o pereche de bocanci si cu o bereta rosie pe cap, fiind asaltat de numeroase femei social-democrate care l-au imbratisat si s-au fotografiat cu el, relateaza Mediafax.
In discursul sau, Mazare a spus ca este o mare placere sa participe la acest eveniment si considera ca femeile reprezinta cel mai important lucru pe care il are Romania.
"Este o placere mare pentru mine sa vin sa ma intalnesc cu dumneavoastra. Nu stiu daca m-ar fi invitat la alta sedinta daca as fi venit, ca nu prea ador sedintele.
Dar avand in vedere ca este vorba despre doamne, ca este vorba despre femei, m-am echipat corespunzator si m-am prezentat in fata dumneavoastra. Ce sa va invat eu pe dumneavoastra ? Nu am ce sa va invat la o scoala politica, tot ce pot sa va spun ca eu cred ca cel mai bun lucru si cel mai frumos lucru pe care il are tara asta sunt femeile", a spus Mazare la inceputul discursului sau.
El a marturisit ca in toata cariera sa cel mai bine a lucrat cu femeile si a precizat ca 80 la suta din directorii din cadrul Primariei Constanta sunt femei.
Apoi, Mazare le-a invitat pe participantele la scoala de vara a PSD sa vina vineri seara intr-un club din Mamaia pentru a se distra.
"Sper sa ne intalnim si in vreun club ca eu cred ca mai dansati si dumneavoastra, nu numai manechinele. Daca acum doua saptamani eram cu 100 de manechine la Fashion Summer Festival", poate in seara asta ies cu 100 de femei din PSD, social-democrate. Am dus o lupta asidua vara asta si o sa imbogatesc organizatia de femei din toata Romania cu manechinele cu care am defilat pe podium", a afirmat Mazare.
Apoi, primarul s-a retras de la tribuna, dar nu a fost lasat sa plece deoarece o femeie l-a rugat sa le impartaseasca cheia succesului sau la electorat.
"Deci vreti un discurs mai serios", a spus Mazare, care a revenit la microfon.
El a afirmat apoi ca lucrurile in viata trebuie facute echilibrat si cu masura, dar trebuie sa te si distrezi si sa ai curajul sa spui intotdeauna ceea ce gandesti.
In urma cu doua saptamani, in Piata Casino din Mamaia s-a desfasurat, timp de trei zile, "Fashion Summer Festival", in cadrul evenimentui prezentandu-si colectiile designeri precum Catalin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Andres Aquino (New York), Giada Curti (Roma), Gianni Sapone (Milano), Aly Fawaz (Liban).
In prima seara a evenimentului, Radu Mazare a defilat pe podium imbracat intr-un costum de toreador de culoare mov, creatie a lui Catalin Botezatu. El a fost insotit in timpul prezentarii de doua tinere care purtau rochii lungi, rosii, si a fost admirat de mama sa, de fratele sau, Mihai, de mai multi angajati ai Primariei, dar si de sute de persoane care au inconjurat zona din Piata Cazionului, unde a fost loc evenimentul.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Suferinţele până la lacrimi ale lui Florin Ţurcanu
Ioan Rotundu
Andrei Dolineaschi, atac la Buhăianu
Ce spun fanii bulgari şi ce scrie presa de peste Dunăre
după ce Steaua a eliminat-o pe TSKA din Europa League
Bancul zilei: Directorul şi noua secretară
Horoscop
Caricatura zilei
Reţeta zilei: Pui albi înăbuşiţi
Crin, dă-ţi jos cravata!
China îşi extinde arsenalul nuclear
Vladimir Putin is-a ales cu o entorsă a umărului
Până la urmă se face moul partid condus de Sebastian Lăzăroiu
USL propune un litoral pe placul lui Mazăre
Turcia si Ucraina, cele mai vulnerabile state în cazul unei noi crize financiare
Cel de-al 20-lea an de independenţă poate fi ultimul
Inaugurarea Complexului “Crucea Mântuirii Neamului Românesc”
”Din inimă pentru inimi”
Anunţ ISU Botoşani
Întreruperi furnizare apă în ziua de 29 august
Liceenii slabi la Bac şi la componentele digitate
Constructorii cu lucrări la şcoli mai au de aşteptat banii
Bolnavii fără bani se vor trata doar cu medicamente ioeftine
Urgenţele medicale vor fi internate obligatoriu
La rectificare de buget, Udrea l-a sărit pe Ţâbuleac
]n în schimb a fost generoasă în promisiuni
Primele contracte vor fi încheiate până la finele anului
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog