Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3273
De la 07 Ianuarie 2003
123100348
pnl

Record rutier nedorit în mai puţin de 48 de ore

  • 4 September 2008, 23:00
În numai două zile, în zona de responsabilitate a Poliţiei Flămânzi, în urma neatenţiei manifestate de şoferi au fost înregistrate trei evenimente rutiere soldate cu victime şi cu avarii considerabile. Primul, s-a produs în ziua de 29 august, la orele 7:15, din vina conducătorului auto Paul D. (44 ani) din oraşul Petrila, judeţul Hunedoara, care, în timp ce conducea un autoturism Dacia Logan, la ieşirea din Flămânzi, în zona Tamba, a intrat în depăşirea unui autocamion pe linia continuă, în vârf de pantă, împrejurare în care a intrat în impact frontal cu un autoturism Renault Laguna, condus regulamentar de Emilia M. (48 ani) din Botoşani.
În urma impactului, soţia şi cei doi copii ai conducătorului auto (de 5 şi, respectiv, 11 ani), au suferit multiple contuzii care au necesitat internarea lor la Spitalul Judeţean Botoşani. În urma testării efectuate a rezultat că şoferul vinovat nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Datorită gravităţii cazului, poliţiştii au luat împotriva celui vinovat măsura reţinerii permisului în vederea suspendării dreptului de conduce.
Un alt eveniment rutier s-a produs în aceeaşi zi, în jurul orei 17:50, chiar în centrul oraşului Flămânzi, lângă Monumentul Ţăranului Român. De data acesta vina nu a aparţinut în totalitate conducătorului auto Mihai B. (50 ani) din Botoşani care, în timp ce conducea pe DE58 un autoturism Dacia Logan, a acostat-o şi trântit-o pe carosabil pe Maria G. (43 ani) din Flămânzi, angajată în traversarea neregulamentară a străzii, după ce coborâse dintr-un autobuz care oprise în afara staţiei. Atât victima cât şi conducătorul auto au fost testaţi cu etilotestul, constatându-se că nu consumaseră alcool. Femeia a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Botoşani unde a fost diagnosticată cu contuzii serioase la piciorul stâng şi la şold.
Cel de-al treilea eveniment rutier din zonă s-a petrecut în ziua de 30 august, la orele 22:00, pe uliţele satului Şendreni, comuna Frumuşica, fiind produs de adolescentul Andrei C. (18 ani). Posesor al permisului de conducere de doar două zile, acesta s-a urcat la volanul maşinii sale Renault 21 pe timpul nopţii şi, neadaptând viteza de circulaţie la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula regulamentar. În urma impactului, conducătorul auto Bogdan Z. (30 ani), cel care conducea regulamentar, a suferit vătămări corporale care au necesitat transportarea sa la Spitalul de Urgenţe din Botoşani. La fel şi o minoră de 17 ani, aflată în maşina condusă de Andrei C., trimisă la rândul ei la spital pentru a primi îngrijiri medicale. „În urma analizării celor trei cazuri s-a constatat că toate cele trei evenimente s-au produs ca urmare a neatenţiei conducătorilor auto care, datorită grabei sau altor motive, au uitat, timp de câteva secunde, de faptul că se aflau la volan, ignorând regulile şi semnele de circulaţie. Timpul s-a dovedit suficient pentru a produce evenimente rutiere destul de grave, soldate cu vătămări corporale şi pagube materiale considerabile”, ne-a spus inspectorul Marcel Şchiopu, comandantul Poliţei Flămânzi. (B.P.F.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Liviu Conţac acuză maşina de vot PDL că ne-a băgat adânc mâna în buzunar
el a contestat HCL la Prefectura Botoşani
PSD a mai aruncat nişte nume de candidaţi la parlamentare
Acuzat că-şi face campanie parlamentară pe banii publici
O atmosferă plină de emoţii, lacrimi de fericire, cât şi voie bună
Comentariul comentariilor (CLXXXII)
(Ioan Rotundu)
Fluierături… sexuale
Horoscop
Ocazie să vă mutaţi în Bucureşti
11 agenţi de pază angajaţi la Poliţia Comunitară
Jugaru Şhukaru, camping cu năbădăi
Bodo, spaima şoselelor
Complot ruso-transnistrean împotriva Basarabiei
Justiţia nu recunoaşte ca probe discuţiile şi însemnările de pe Internet
Nu primeşti credit de consum dacă nu declari câte kilograme ai şi ce înălţime
Şmecherii cu girofar
Iluzia călugăriţelor
Nevoie de împrumuturi urgente
N-a fost invitat la control, dar s-a autoinvitat
OPC s-a specializat pe amenzi şi mai puţin pe prevenire
Băsescu a venit până la Răduţi Prut doar pentru a critica guvernul
După ce-a fost sfinţit de preoţi, tomograful a devenit operaţional
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog