Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
10545
De la 07 Ianuarie 2003
75106868
Rectorul Universității București:

Am ascultat-o de mai multe ori pe doamna Dăncilă,

  • de puține ori am înțeles ce vrea să spună
  • 20 May 2018, 23:00
Rectorul Universității din București, Mircea Dumitru, a declarat că de puține ori a înțeles ce vrea premierul României sa spună, precizând că aceasta vorbește într-un mod precar. Fostul ministru a mai adăugat că are un "sentiment de jenă" ținând cont că Viorica Dăncilă este profesor la bază, transmite Mediafax.
"Doamna Dăncilă este și profesor. Pregătirea domniei sale este aceea de profesor. Eu am ascultat-o de mai multe ori vorbind, trebuie să vă spun că de puține ori am înțeles până la capăt ce dorește să spună, ce vrea să transmită. Felul în care vorbește domnia sa în limba română este precar, este plin de greșeli de construcție sintactică și de inconsecvențe logice. Sentimentul pe care îl am este de jenă, jenă foarte puternică pentru că doamna Dăncilă este profesoară și mă gândesc cum anume a reușit ea să se facă înțeleasă de elevi", a declarat Mircea Dumitru, într-o emisiune la Digi 24.
Fostul ministru al Educației a explicat că multe persoane aflate în poziție de decizie nu au o pregătire profesională solidă.
"Vedem că destul de mulți demnitari care au funcții foarte importante în stat și au avut un parcurs școlar superficial, nu sunt capabili să exprime o idee. Am văzut niște înregistrări de poziție, niște discursuri care sunt mai mult decât jenante, și dânșii sunt în momentul de față miniștri, sunt în poziții în care decid pentru noi toți, atunci singur că întrebarea mea este la ce bun să faci școală din moment ce dânșii deja sunt în aceste funcții atât de importante și nu au în spate o competență sau pregătire profesională solidă, de ce să mai cerem școală? Vedem ce se întâmplă în momentul de față, vedem cât de rău funcționează instituțiile statului", a adăugat rectorul Universității din București.
„Make a photo?” - a fost întrebarea pe care premierul Viorica Dăncil ă i-a adresat-o vineri omologului său croat, Andrej Plenković, la finalul declarațiilor comune de presă susținute la Palatul Victoria.
Dăncilă a făcut vineri încă o gafă, de data aceasta în timpul ceremoniei oficiale de primire, cu onoruri militare, a prim-ministrului Republicii Croația, Andrej Plenković.
”Orice om îi este teamă de o plângere penală”, a răspuns luni Viorica Dăncilă, după întrebări ale jurnaliștilor venite în condițiile în care duminică Liviu Dragnea a susținut că unele ONG-uri, împreună cu PNL și USR, discută depunerea unei plângeri penale la adresa premierului.
Viorica Dăncilă i s-a adresat Papei Franscisc, la întâlnirea de vinerea trecută de la Palatulul Apostolic de la Vatican, spunându-i Suveranului Pontif: "Sfinţia Voastră, I am very glad for this opportunity".
Agentia de stiri HotNewsz

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Marșul pentru autostrăzi în Moldova
Coloana de mașini, ajunsă în Capitală, nu a fost lasată să intre în Piața Victoriei. Manifestanții și-au lăsat mașinile pe Kiseleff și au mers să protesteze în fața Guvernului: "Vrem autostrazi!"
Bancul zilei: Cunoştinţe vechi în spaţiu nou
Horoscop zilnic 21.05.2018
Protest al magistraţilor în faţa Palatului de Justiţie
pe tema modificărilor la Codurile penale şi Legile justiţiei
Economia Rusiei va intra în recesiune dacă SUA impun noi sancțiuni
Duminică au intrat în vigoare noile modificări aduse Codului Rutier
Dacă Dăncilă este suspendată de președinte, după 45 de zile nu mai avem Guvern
Ar fi o revocare atipică, ascunsă
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 18.05.2018
Bisericuţa dintre blocuri este, de fapt, un mastodont
Ioan Rotundu
Ruşine! Gaiţelor din PSD Botoşani
Ioan Rotundu
Ruşine! Gaiţelor din PSD Botoşani
Ioan Rotundu
Casa „Sofian”, emblema neputinţei Bisericii şi a administraţiei publice
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă