Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
31871
De la 07 Ianuarie 2003
97509150

Responsabilii pentru „Sunt o babă comunistă” la Cine Grand în Uvertura Mall

  • 30 August 2013, 23:00
La o săptămână de la Premiera filmului "Sunt o babă comunistă", Cine Grand vă invită vineri, 30 august 2013, începând cu ora 18:00, la o întâlnire de excepție cu regizorul filmului Stere GULEA, autorul romanului cu același titlu Dan LUNGU şi filmolog-teatrologul Mihai MARDARE.
Produs de MediaPro Pictures, distribuit în România de Media Pro Distribution şi prezentat în Avanpremieră la Festivalul Internaţional de Film “Anonimul” de la Sf. Gheorghe, filmul are o distribuție excepțională care a adus din 23 august pe marile ecrane, alături de Luminița Gheorghiu şi Marian Râlea, actori ca Ana Ularu, Collin Blair, Anca Sigartău, Valeria Seciu, Tania Popa, Coca Bloos, Mircea Andreescu, Mihai Gruia Sandu şi Alexandru Potocean.
Viața linistită de provincie a soților Emilia şi Tucu este dată peste cap atunci când fiica lor se întoarce din Statele Unite, împreună cu logodnicul ei american. Ce ar fi trebuit să fie o întâlnire fericită se transformă repede într-o situație complicată şi în același timp amuzantă. Părinții fetei află că tânărul cuplu trece prin probleme financiare grave așa că sunt dispuși la orice sacrificiu pentru ca viitoarea familie a fiicei lor să nu ducă lipsă de nimic.
La aproape un sfert de secol de la capodopera cinematografică Moromeţii, regizorul Stere Gulea reia colaborarea cu directorul de imagine Vivi Drăgan Vasile pentru a ecraniza una dintre cele mai traduse cărţi românești de după 1989.
În 2008 Dan Lungu, autorul romanului omonim, a fost dublu nominalizat la prestigioasele premii Jean Monnet din Franța, devenind astfel primul român care a intrat pe lista scurtă a acestei competiții.
Mihai Mardare expert în cultura teatrală şi cinematografică, teatrolog-filmolog şi consilier CNC, este realizator al medalioanelor cinematografice cu personalități marcante ale cinematografiei şi teatrului şi membru în comisia de clasificare a sălilor de cinema, grădini de vară şi teatre de vară.
Programul de spectacole Cine Grand din Uvertura Mall pentru săptămâna 30 august – 05 septembrie, debutează cu un spectacol special “Sunt o babă comunistă” ce va avea loc la ora 18:00 şi se va încheia cu o sesiune de discuții libere şi autografe.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Cu „bărbăţia” la doctoriţă
Câteva impresii dintr-o vizită ciudată. Traian Băsescu în Slovacia
Liderii PSD nu au vrut să comenteze intenţia liberalilor de scădere a contribuţiilor la pensii
Simulare de situaţii de urgenţă la Dedeman
„Burlacul” Bogdan Vlădău la Uvertura Mall
Vehiculele cu marfa care tranzitează România vor plăti o taxă de autorizare
ANAF vânează persoanele care au obţinut venituri din activităţi agricole în 2013
Victor Ponta despre scăderea CAS: Este un obiectiv al USL, încercăm să o facem în 2014
Cum arată cele zece regiuni stabilite de PSD
Botoşani: Summer Fest a început prost şi continuă la fel
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă