Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
6385
De la 07 Ianuarie 2003
97332783

Reţeta săptămânei: Hamburger

  • 15 August 2015, 23:00
Ingrediente: 1 kg carne tocata, 2 lingurite sare, 1 lingurita piper, 2 lingurite ierburi provence, 8 chifle, 8 felii cascaval, salata de varza, rosii.
Preparare: Se framanta carnea cu toate condimentele. Se formeaza 8 chiftele cat mai plate si subtiri, fiindca se vor strange pe gratar. Se dau la frigider 30 minute. Se prajesc hamburgerii pe gratarul incins pe ambele parti, cam 5 minute, pana sunt facuti.
Chiflele se taie in doua si se scobesc putin de miez, se aseaza inauntru cate un hamburger, apoi o felie de cascaval, cateva linguri de salata de varza si deasupra felii de rosii.
Se servesc imediat.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bateţi cepul mai bine, tovarăşi de la Nova Aoaserv!
Trezeşte-te Ghiorghiţă, că noi plătim apa risipită…!
În Munţii Apuseni. Târgul (VII)
Ioan Rotundu
Seceta a secat orice boare de raţiune
Ioan Rotundu
Corupţie caniculară la vreme de secetă
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 10 – 16 august 2915
Bancul zilei: Olteanul la linia erotică
În Munţii Apuseni: Curcubăta (IV)
Ioan Rotundu
În Munţii Apuseni: Locul tragediei (V)
Ioan Rotundu
În Munţii Apuseni. Cetăţile Ponorului (VI)
Ioan Rotundu
Anomaliile din spatele creşterii economice
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă