Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14566
De la 07 Ianuarie 2003
114943147

Reţeta zilei: Coaste de porc marinate la grătar

  • 30 August 2015, 23:00
Ingrediente: Coaste de porc, bere, miere, ulei sau unt, pastă de roșii, amestec de condimente de porc, boia dulc, pastă de ardei (opțional) piper boabe, foi de dafin, cartofi, usturoi, smântână.
Mod de preparare: Se pregătește o marinată din bere, ulei sau unt topit, miere, sos de roșii, boia dulce, amestec de condimente de porc, boabe de piper și foi de dafin. Se completează cu sare, amestecând bine.
e țin coastele de porc în marinată, la rece, timp de 24 ore. Apoi se scot din marinată, se scurg bine și se frig pe gratar, pe ambele parti, timp de 25 de minute. Secretele bucătarului: Pentru ca aromele din marinată să se combine cât mai bine, este bine să fie fiartă și răcită, înainte de a pune coastele la marinat.
Înainte de a fi servite coastele, pentru frăgezirea cărnii, se ung coastele cu un sos special preparat din sos de roșii și condimente.
Reţeta ceheasc㠔Coaste de porc marinate, la gratar” a fost oferită şi preparată de The Pub Universității şi poate fi degustată zilnic la restaurantul din Bd. Regina Elisabeta, nr. 9, Sector 1, București.
Mod de servire: Coastele de porc la grătar se servesc cu piure de cartofi și sos de usturoi.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Minunata sală de „Futnnes” de la Vlăsâneşti
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Dispută pe seama cocoşului
Horoscopul zilei de 31.08.2015
Păguboasa administraţie a primarului Portariuc
Ioan Rotundu
Mii de oameni au iesit in strada la Dresda pentru a le ura "bun venit" refugiatilor
Cod portocaliu si galben de canicula
Vasile Blaga: Trebuie sa ne prinda alegerile la guvernare
Botoşani: Tehnica prin care medicul Oprişanu şi-a ţepuit partenerul de afaceri
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă