Ingrediente: 6 file de vitel, 3 catei de usturoi, sare, piper si cimbru. Pt garnitură: 3 morcovi, 3 cartofi,100 grame de pastai verzi congelate 3 catei de usturoi si ulei.
Mod de preparare: Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider 1 ora. Cartofii si morcovii curatati si spalati ai taiem in bucati mari cartofii, si in bucati mai mici morcovii.
Punem la fiert impreuna cu pastaile, 1 catel de usturoi si sare, sa fiarba 5 minute,dupa care le scoatem din apa si lasam la scurs.
Scoatem carnea din frigider si o facem pe o parte si pe alta pe o cratita cu 2 linguri cu ulei .legumele scurse se pune si ele intr-o cratita cu 3 linguri cu ulei si 2 catei de usturoi laminat ,sare si, piper 5 minute servim.