Ingrediente: Pentru 6 pers: 2 iepuri mici, 4 catei marisori de usturoi, 2 ramuri de patrunjel, 1 foaie de dafin, 1/4 lt vin alb, 1/4 lt ulei, sare, piper negru macinat. Mod de preparare: Iepurele se taie in bucati marunte. Se taie patrunjelul si usturoiul curatat marunt. Intr-o tigaie adanca pusa la foc se adauga uleiul si se pun bucatile de iepure si frunza de dafin la prajit la foc incet cam 20 min, intorcand din cand in cand carnea.
Se adauga usturoiul si se lasa 3-4 min, dupa care se adauga vinul si la foc puternic se lasa pana reduce vinul aproape de tot. In momentul de servire se imprastie patrunjelul deasupra farfuriei.
Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea,
multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.
Sistemul de sms-uri de la referendum inregistra doar prezenta, nu voturile cu Da sau Nu. Am decis sa avem acest sistem, la fel ca alte partide. / Nu-mi amintesc daca am primit SMS de la Dragnea