Ingrediente: 300 gr carne tocata de porc, 200 gr carne tocata miel, 1 ceapa mica tocata fin (cca 30 gr), 2 catei usturoi striviti, 1/4 lingurita piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita sare, 6 rasnite chili fulgi, 50 ml apa minerala, 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu. Preparare: Framantam toate ingredientele pana la chili. Cand totul e bine omogenizat adaugam bicaronatul si apa minerala si amestecam iar pana apa este absorbita in carne. Dam pasta obtinuta la frigider pentru minim 4 ore sau peste noapte.
Formam micii. Ii prajim pe oala grill cu abur la foc mediu spre mic. Se prajesc cam 15 minute pe o parte si apoi cca 10 minute pe cealalata parte. Se servesc calzi, cu mustar.
Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea,
multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.
David Cameron îndeamnă G7 să discute excluderea permanentă a Rusiei din G8 Obama exclude posibilitatea unei intervenţii militare americane în Ucraina Germania: Comerţul de arme cu Rusia nu mai poate fi susţinut
David Cameron îndeamnă G7 să discute excluderea permanentă a Rusiei din G8 Obama exclude posibilitatea unei intervenţii militare americane în Ucraina Germania: Comerţul de arme cu Rusia nu mai poate fi susţinut