Ingrediente: 2 foi etaj, 1 pachet bacon, 1 dovlecel, 1 ceapa, 2 oua fierte, 1 borcan cu pasta de tomate(bolognesa), 1 ou crud, 6-7 felii cascaval, 1 catel de usturoi, sare, ulei.
Mod de preparare: Foile etaj le scoatem din congelator cu 30 minute inainte(asa trebuie in cazul meu ca le am bagat la congelator dupa ce le am cumparat)
Rumenim ceapa si usturoiul in 50 ml ulei ,apoi adaugam dovlecelul taiat marunt.Cind s-au rumenit adaugam baconul taiat fisii,.Sazonam de sare si adaugam pasta de tomate(eu am pus jumate din borcanel),invirtim si dupa 2-3 minute oprim focul.
Luam ouale fierte le decojim le taiem marunt si le rasturnam peste prajeala,amestecam si rasturnam peste o foaie care a fost pusa in tava peste o hirtie speciala pentru cuptor.
Foaia trebuie inainte intepata cu o furculita pentru a nu se umfla. Acum luam cascavalul si il punem deasupra.
Cea de-a doua foaie o punem deasupra,oul crud ramas il batem si cu ajutorul unei pensule intindem peste toata foaia.Ii facem in mijloc o gaura si o bagam la cuptorul preincalzit la 170 grade timp de 20 de minute,sau pina ce se rumeneste pe deasupra
.
Servim cald.